Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
zaciekawiłeś mnie punktem 2 i 3, czy mógłbyś wytłumaczyć mi jak to działa z ppk? Zostałem w pracy poinformowany żeby zrezygnować z tego ppk. A co do obligacji to jak zacząć żeby coś z tego było, przyznam że nie znam się na tym w ogóle.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1711362610801_113212
Pobierz@ollsonn: właściwie to najlepiej sikać przed, wtedy się okazuje że to wcale się nie chciało walić tylko pęcherz cisnął xd
@Eremites: No nie wiem, swego czasu też z-----------m o------y i w marynareczce, potem stwierdziłem że bardziej się opłaci powiększać wiedzę, na którą jest popyt.
Zgadnij, co się bardziej
dzięki za info, co do pracodawcy to wydaje się normalny, nie Januszowy i tak jakby jeszcze sam nie wiedział po co te ppk, mówi że nie zna nikogo kto by się zgodził na te ppk, w sumie firma dosyć młoda, czyli rozumiem że mogę wyrazić chęć na płacenie ppk w każdym momencie?
Jak cię budzą w nocy to kup sobie dobre zatyczki
albo pregabalina