Wpis z mikrobloga

Jeśli zastanawialiście się dlaczego tak ciężko znaleźć dziś kobietę, to ten artykuł jasno to wyjaśnia. Oznacza to, że dla 10 meżczyzn na 100 po prostu zabraknie partnerki. Oczywiście pod uwagę brany jest cały zakres wiekowy, ale skoro mężczyźni zyja statystycznie krócej to tym bardziej mamy przesrane. Realnie pewnie dla 15/100 młodych mężczyzn po prostu nie ma partnerki, bo się nie urodziła.

https://warszawa.naszemiasto.pl/tu-mieszka-najwiecej-singli-miasta-na-mazowszu-w-ktorych/ar/c1-9211415

#blackpill #zwiazki #samotnosc #single #samotnosc
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xGrahir reasumując nie zmienimy chorego mentalu kobiet i podejścia do wszystkich zwyczajnych mężczyzn, jakich jest większość, zmiany obyczajowe, społeczne zaszły już tak daleko, że to proces nieodwracalny raczej, jeżeli żyjemy w czasach, gdzie bycie szonem i puszczalstwo nie jest poddawane ostracyzmowi społecznemu jakiemukolwiek, to ja nie mam pytań
  • Odpowiedz
@xGrahir: mówię o tym od dawna, chromosom x jest większy od chromosomu y, przez to na całym świecie rodzi się mniej dziewczynek niż chłopców. Jako że mężczyźni często wybierają młodsze partnerki od siebie, a demografia spada, poprawne jest stwierdzenie że mężczyznom będzie coraz trudniej wybrać partnerkę ponieważ po prostu jest mniejsza pula dostępności
  • Odpowiedz
brzydkie mogą mieć spokojnie przeciętnych i tych high tier normikow

@BlackpillNaCalego: No ja to za bardzo nie widzę takich par xD. Rozumiem, że jest nadwyżka mężczyzn, no ale nie tak, żeby 2-3 punkty poniżej swojej ligi musieli się schylać, bez przesady.
  • Odpowiedz
@Archaniol_bo_rzyga_bryje no nie wiem ja dużo widziałem takich par, dwa że te brzydkie i tak mogą mieć na ruchanie typów powyżej swojego poziomu atrakcyjności więc nie chcą się wiązać z tymi ze swojego poziomu, nawet pamiętam jak mi utkwiło w pamięci jak ktoś tu wrzucał żeńską wersję przemcela że znalazł na fb i typiara mimo tak brzydkiej mordy miała męża normika więc wyobraź sobie co by zrobiła gdyby jej poziom (przemcel)
  • Odpowiedz