Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Wiecie co? Podzielę się z wami taką rozkminą.
Bardzo lubię z córką oglądać bajkę "Bluey" - po polsku Blu
Jest bardzo.. śmieszna, pogodna, mądra "życiowo" i ... australijska. I jeszcze jest w całości na #disney co szczególnie dziwne, bo nie dostrzegam tam żadnych większych lewackich odpałów. No chyba, że tata spędzający dużo czasu z córkami i pomagający w kuchni to lewacki odpał
#dzieci #radosctacierzynstwa
I druga sprawa.. kurde, niby się człowiek stara być fajnym tatą, poświęca swój czas itp, ale polska s---------a w postaci mojej osoby nigdy nie będzie tak zabawna, kreatywna i ogólnie miła jak pies z australijskiej kreskówki.
#gorzkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: GXSafOKaIAACVVa
Pobierz@mirko_anonim: bo może disney czy netflix będące źródłem lewackiej indoktrynacji to po prostu marne bzdury?
A tu mam
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
No bo chyba nie o to, że nie mam niebieskiego futra, tylko raczej o relacje, interakcje, "osobowość" itd.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Banczi nigdy nie jest zmęczony. Niby zarabia pieniądze, ale jakby tak jak w polskich telenowelach... "Jakoś". I jakimś cudem Czyli nie przeszkadzają te wszystkie wygłupy.
@kanarex: Dokładnie, jeden z moich ulubionych, drugi bardzo fajny jest z deszczem.
@mirko_anonim: Mój ojciec kiedyś trafił na kawałek odcinka jak Bandit udający konia brał ślub. Weź mu to powiedz, do dzisiaj mnie pyta co ja jego wnukom puszczam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I pewnie nie pamiętasz już co to antropomorfizacja?
Pieski są miłe i "dzieci je lubią", ale dorośli dostrzegają w postaciach animowanych zwierząt coś więcej. Coś z siebie. I to celowy zabieg autorów.
Boję się, co się stanie jak dowiesz się, że te zwierzęta chodzą jak ludzie, mówią jak ludzie, jedzą jak ludzie. To będzie prawdziwy szok.
Tak więc wyjmij kija z dupska i