Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiecie co? Podzielę się z wami taką rozkminą.

Bardzo lubię z córką oglądać bajkę "Bluey" - po polsku Blu
Jest bardzo.. śmieszna, pogodna, mądra "życiowo" i ... australijska. I jeszcze jest w całości na #disney co szczególnie dziwne, bo nie dostrzegam tam żadnych większych lewackich odpałów. No chyba, że tata spędzający dużo czasu z córkami i pomagający w kuchni to lewacki odpał
#dzieci #radosctacierzynstwa

I druga sprawa.. kurde, niby się człowiek stara być fajnym tatą, poświęca swój czas itp, ale polska s---------a w postaci mojej osoby nigdy nie będzie tak zabawna, kreatywna i ogólnie miła jak pies z australijskiej kreskówki.
#gorzkiezale

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirkoanonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiecie co? Podzielę się z wami taką rozkminą.
...

źródło: GXSafOKaIAACVVa

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jeszcze jest w całości na #disney co szczególnie dziwne, bo nie dostrzegam tam żadnych większych lewackich odpałów

@mirko_anonim: bo może disney czy netflix będące źródłem lewackiej indoktrynacji to po prostu marne bzdury?

kurde, niby się człowiek stara być fajnym tatą, poświęca swój czas itp, ale polska s---------a w postaci mojej osoby nigdy nie będzie tak zabawna, kreatywna i ogólnie miła jak pies z australijskiej kreskówki.

A tu mam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim dokładnie to samo czuję.
Banczi nigdy nie jest zmęczony. Niby zarabia pieniądze, ale jakby tak jak w polskich telenowelach... "Jakoś". I jakimś cudem Czyli nie przeszkadzają te wszystkie wygłupy.
  • Odpowiedz
uwielbiam odcinek o planetach z muzyką Holsta

@kanarex: Dokładnie, jeden z moich ulubionych, drugi bardzo fajny jest z deszczem.

bo nie dostrzegam tam żadnych większych lewackich odpałów

@mirko_anonim: Mój ojciec kiedyś trafił na kawałek odcinka jak Bandit udający konia brał ślub. Weź mu to powiedz, do dzisiaj mnie pyta co ja jego wnukom puszczam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ciemnienie: chyba nie znasz bajki, co?
I pewnie nie pamiętasz już co to antropomorfizacja?
Pieski są miłe i "dzieci je lubią", ale dorośli dostrzegają w postaciach animowanych zwierząt coś więcej. Coś z siebie. I to celowy zabieg autorów.
Boję się, co się stanie jak dowiesz się, że te zwierzęta chodzą jak ludzie, mówią jak ludzie, jedzą jak ludzie. To będzie prawdziwy szok.
Tak więc wyjmij kija z dupska i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie, nie znam, bo tego swojemu dziecku nie puszczam. Ta bajka to bajka, jak każda bajka a nie prawdziwe zycie żywych ludzi xd Ze mna wszystko ok, nie stawiam sobie przed nosem nierealnych wzorców.
  • Odpowiedz
To jest bajka, jest wymyślona i jest idealnie niemożliwa. Gdyby twoja żona oglądając wybory miss nagle się zasmuciła i powiedziała,że ona nigdy nie będzie jak te idealne piękne kobiety, to co byś jej powiedział? Pewnego dnia kiedy umrzesz twoje dziecko pewnie będzie miało poczucie winy,że nie odwiedzało cię wystarczająco często, że nie interesowało się twoimi dziadowskim sprawami, tylko swoim życiem i będzie miało poczucie winy,że nie było idealnym dzieckiem. I tak samo
  • Odpowiedz