Aktywne Wpisy

matkawielebna +130

Rad-X +296
Kupiłem mojej parze rajstopki, i moderator odrzucił weryfikację :/
#wykopaka
#wykopaka
źródło: comment_MssP1bEXurMxOstjqPr0oQVC0Zgyxtuo
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: comment_MssP1bEXurMxOstjqPr0oQVC0Zgyxtuo
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: one szukały ruchańska, a ty się opierałeś
@mirko_anonim: I tu już powinieneś odpuścić, na etapie rozmowy. Ewentualnie zawinąć coś w stylu "rozumiem" i poczekać na ruch z drugiej strony.
Jeśli Cię to pocieszy - 2 lata temu 2 razy spotkałem się z laską z Tindera. Było ogólnie spoko, flow, itd. Przed trzecim spotkaniem odpisywała z kilkudniowym opóźnieniem, odrzuciła
@pawel-borecki: to w tym dziwnego, że jak ktoś jest normalny i z kimś już się wymienił socjalami i był na drugiej, x randce, to już ta osoba nie powinna pisać/spotykać się z innymi
Miejże ty jaja i godność
Nie każda taka jest natomiast dla mnie to żenada że koleś zamiast skupić się na jednej łazi na kilka randek na raz i mu szkoda za kogoś zapłacić , też bym się nie angażowała jako szanująca się kobieta , skakać koło palantów którym szkoda max 100 zł
Mi się wydaje że poprostu koleś jest albo zaniedbany albo nie zna podstawowej etykiety randek i nie zrobił żadnego wrażenia
Gdybym chodziła z typem od baru do baru jak menel i jeszcze płaciła za siebie to bym go z miejsca uznała za kolege do picia a nie partnera romantycznego
Chcesz mieć partnerkę na
Tu nie chodzi o to, że coś zrobił od razzu źle, tylko będąc przeciętnym kolesiem i robiąc wszystko poprawnie zrobił przeciętne wrażenie, żadnych fajerwerków - poszedłby wcześniej