mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
13
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
2-aminopirydyna
@mirko_anonim: ale to nie nasza wina, że jesteś nudną osobą xD. Co do dzielenia tych kosztów na pół to: xD - widać, że nigdy w związku nie byłeś i nie kumasz, że z laską u boku schodzi dużo więcej hajsu na różne rozrywki, wyjścia, itd. niż zaoszczędzisz na tym, że razem mieszkacie
18
gorobei
a ja po raz 999 instaluje #tinder.

@mirko_anonim: dobry goj, dobrze zaprogramowany. Nie masz innego wyboru. Teraz jeszcze tylko wykup premium gold. Dla ciebie nie zmieni to nic, ale kilku nowojorskich miliarderów stanie się odrobinkę bogatszych.
13
TinkerFashion
TinkerFashion
@ksiaze_z_bajki: ty się lepiej weź, bo obecnie jesteś niczym innym jak tylko ludzkim ścierwem bez empatii
6
TinkerFashion
TinkerFashion
@ksiaze_z_bajki: nie udało ci się nie być psychopatyczną, ludzką mendą
4
mirko_anonim
zawzięty-szermierz-78: Trochę chamskie i nawet smutne, że ludzie patrzą na związek przez pryzmat dzielenia się kosztami.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
3
bieda_kredyciarz_2proc
bieda_kredyciarz_2proc
3
BlackpillNaCalego
@mirko_anonim: jest różnica między singlem normikiem a incelem
2
l.....o
i nie kumasz, że z laską u boku schodzi dużo więcej hajsu na różne rozrywki, wyjścia, itd. niż zaoszczędzisz na tym, że razem mieszkacie

@2-aminopirydyna: może wyjdzie taniej niż kilkukrotne wizyty w tygodniu u pani profesjonalistki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1
2-aminopirydyna
@lexico: płacenie profesjonalistkom to kukoldyzm skoro można za darmo zwalić konia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
mirko_anonim
konsekwentny-badacz-32: Trochę smutne a nawet tragiczne że dorośli ludzie patrzą na związek jak nafaszerowane propagandą średniowiecza ukatualnioną przez romantyzm ludzie.

Zupełny przypadek że jak zaczynają się problemy finansowe (czyli w praktyce chopa zwalniają albo redukują mu etat) albo jak babka zaczyna zarabiać porównywalne do niego pieniądze to "nagle" pojawiają się też problemy między partnerami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

─────────
1
l.....o
Zupełny przypadek że jak zaczynają się problemy finansowe (czyli w praktyce chopa zwalniają albo redukują mu etat) albo jak babka zaczyna zarabiać porównywalne do niego pieniądze to "nagle" pojawiają się też problemy między partnerami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirko_anonim: oczywiście, brak korelacji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1
2-aminopirydyna
@Mezomorfix: ja się nie wybierałem i nie wybieram, ale dzięki za info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
M.....l
@mirko_anonim: z kimś jest źle, ale samemu jeszcze gorzej.
1
k.....i
@mirko_anonim: Mordko

Kompletnie nic nie cieszy, nawet granie w gierki popijając piwko to już to nie to. Nie mam pomysłu co robić z wolnym czasie więc go po prostu marnuje na upijaniu się żeby szybciej dzień minął i do spania. To samo w weekend.

Do kogo Ty masz pretensje? Chcesz żeby ktoś Cię pogłaskał i pocieszył? Weź się za siebie, obecnie jesteś menelem!
1
jazdaniebieski2023
@mirko_anonim Nie należę do przegrywow, jest i nie jest 50/50 teraz jestem singlem i brakuje drugiej osoby czasami. Ale z drugiej strony jakby ktoś mi dupę zawracał non stop i nie miałbym czasu na rower/konsole/spanko/imprezy solo to nie wiem co bym wybrał. Bo ciężko się tak dopasować żeby każda aktywność drugiej osoby nam pasowała
0
Smutny_Marek
@mirko_anonim: z tymi kosztami to do końca tak nie jest... Ja po rozwodzie jestem w stanie oszczędzić więcej niż jak dzieliliśmy się na pół, a nie cebularze na maksa - wychodzę co jakiś czas do kina czy knajpy...
0
Mezomorfix
Mezomorfix
@lexico: @2-aminopirydyna
Nie radzę profesjonalistek. Złapiesz syfa i dopiero będzie problem.
Ostatni raz byłem ponad rok temu a niedawno wyszły mi plamki na skórze i lekarz mówi że to wenera.
0
k.....i
0
k.....i
0