Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Bycie singlem po 30 jest fajne mówie wam żaden przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Życie w pojedynke drogie bo wszystko drogie, nie ma z kim dzielić kosztów na pół. #samotnosc + #depresja, nawet zmiana pracy nie pomaga, dalej nie widzę sensu życia, celu i wpadam w tę samą rutynę. Kompletnie nic nie cieszy, nawet granie w gierki popijając piwko to już to nie to. Nie mam pomysłu co robić z wolnym czasie więc go po prostu marnuje na upijaniu się żeby szybciej dzień minął i do spania. To samo w weekend. Wyjście do ludzi przypomina mi o tym, że jestem samotny w tłumie. Zresztą co mi daje wyjście do ludzi? Idę z punktu A do B i jedyne co mogę to najwyżej coś śmiesznego powiedzieć do kasjerki przy zakupie. Nie muszę wspominać o tym, że każdy znajomy już dawno rodzina, dzieci i budują się a ja po raz 999 instaluje #tinder.
Życie singla jest fajne, tzn. było fajne gdy sobie to mówiłem jak miałem z 22-24 lata tylko gdy 6 lat później nic się nie zmienia to ja już tak nie chcę...

#przegryw #przegrywpo30tce #agepill #wykop30club #wykop30plus #tfwnogf #blackpill #relacje #zwiazki #feels #zycie #suicidefuel

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Bycie singlem po 30 jest fajne mówie wam żade...

źródło: comment_1664201945ktg9erQrjV40m0otpujjPg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale to nie nasza wina, że jesteś nudną osobą xD. Co do dzielenia tych kosztów na pół to: xD - widać, że nigdy w związku nie byłeś i nie kumasz, że z laską u boku schodzi dużo więcej hajsu na różne rozrywki, wyjścia, itd. niż zaoszczędzisz na tym, że razem mieszkacie
  • Odpowiedz
i nie kumasz, że z laską u boku schodzi dużo więcej hajsu na różne rozrywki, wyjścia, itd. niż zaoszczędzisz na tym, że razem mieszkacie

@2-aminopirydyna: może wyjdzie taniej niż kilkukrotne wizyty w tygodniu u pani profesjonalistki ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Nie należę do przegrywow, jest i nie jest 50/50 teraz jestem singlem i brakuje drugiej osoby czasami. Ale z drugiej strony jakby ktoś mi dupę zawracał non stop i nie miałbym czasu na rower/konsole/spanko/imprezy solo to nie wiem co bym wybrał. Bo ciężko się tak dopasować żeby każda aktywność drugiej osoby nam pasowała
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z tymi kosztami to do końca tak nie jest... Ja po rozwodzie jestem w stanie oszczędzić więcej niż jak dzieliliśmy się na pół, a nie cebularze na maksa - wychodzę co jakiś czas do kina czy knajpy...
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
konsekwentny-badacz-32: Trochę smutne a nawet tragiczne że dorośli ludzie patrzą na związek jak nafaszerowane propagandą średniowiecza ukatualnioną przez romantyzm ludzie.

Zupełny przypadek że jak zaczynają się problemy finansowe (czyli w praktyce chopa zwalniają albo redukują mu etat) albo jak babka zaczyna zarabiać porównywalne do niego pieniądze to "nagle" pojawiają się też problemy między partnerami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
Zupełny przypadek że jak zaczynają się problemy finansowe (czyli w praktyce chopa zwalniają albo redukują mu etat) albo jak babka zaczyna zarabiać porównywalne do niego pieniądze to "nagle" pojawiają się też problemy między partnerami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirko_anonim: oczywiście, brak korelacji ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mordko

Kompletnie nic nie cieszy, nawet granie w gierki popijając piwko to już to nie to. Nie mam pomysłu co robić z wolnym czasie więc go po prostu marnuje na upijaniu się żeby szybciej dzień minął i do spania. To samo w weekend.

Do kogo Ty masz pretensje? Chcesz żeby ktoś Cię pogłaskał i pocieszył? Weź się za siebie, obecnie jesteś menelem!
  • Odpowiedz