Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Soothsayer +58
Muszę przyznać że tak łaskawego lipca w kwestii upałów to ja nie pamiętam, bardzo mi się podoba taka pogoda, jest na tyle ciepło żeby polatać na krótko, na tyle zimno se można założyć długi rękaw czasem, można normalnie autem jeździć bez klimy i ogrzewania, czasem se popada czasem słoneczko, a nie 24/7 patelnia bez wytchnienia przez tygodnie

1 Października przychodzi do nas nowa pracownica. Dowiedziałem się, że nieco starsza ode mnie. Będzie ze mną współpracować. I chodzi teraz o to, że ja podejrzewam, że jeśli ona się "wkręci" i będzie dobra lub lepsza, to ja dostanę wypowiedzenie - jest zatrudniana m.in. z mojego powodu, że zgłaszałem, że nie wyrabiam się z robotą.
I tu moje pytanie - jak ją od pierwszego dnia zdominować, by mieć nad nią przewagę? Bo przewaga umiejętności i doświadczenia może szybko stopnieć, szczególnie jak będzie typowo dla kobiety - bardziej spostrzegawcza w sprawach biurowych i dokładniejsza, co może mieć znaczenie dla jej odbioru jako pracownika. Jak tutaj wywalczyć sobie palmę pierwszeństwa i dominację na dłużej ,by realnie być liderem.
Myślałem, by nie udostępnić 100% wiedzy, która jest w większości poparta moją ciężką pracą i pewne standardy i procedury są od A do Z moją "zasługą". Nie chcę być nie miły, czy wredny - wolałbym być naturalny i lubiany ale wtedy boję się, że wyczuje, że jestem "miękki" w środku i to wykorzysta.
Nie wiem o niej nic, poza tym, że z aparycji wygląda na osobę miłą ale jak to #rozowepaski - może skrywać zołzę i jędzę. Najważniejsze jest, by ruszyć z tym od 1 dnia a nie czekać aż się lepiej poznamy, bo może być za późno.
Jakieś pomysły? Czuję, że jak to dobrze rozegram, to mocno wzmocnię swoją pozycję a potrzebuję tego.
#pracbaza #korposwiat #pieniadze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: przy Tobie na gorszą wypaść raczej nie może xD
Widzę że korpo wyciąga z ludzi to co najgorsze. Fuj
Skoro chcesz pokazać dominację to zaznacz moczem miejsce jej bytowania, dzięki czemu będzie wiedziała, że to nie jej teren.
A tak na serio to jak zależy Ci na pracy to rób swoje tak dobrze jak umiesz. Krzywymi zagrywkami tylko krwi napsujesz każdemu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi