Aktywne Wpisy
ATAT-2 +47
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz
✨️ Pierwszy motocykl po zdaniu prawka – co wybrać? Ⓘ
Hej Mirki. Po zdaniu prawka pod koniec zeszłego sezonu, szukam pierwszego Moto. W związku z tym, chciałem się doradzić. Przeznaczenie na dojazdy do pracy, weekendowe wypady z plecaczkiem + jakiś zjazd z asfaltu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wstępnie upatrzyłem sobie nowego trampka, w sumie od zawsze mi się podobały ;) Czy to dobry wybór ? Ktoś ma i może doradzić? Ewentualnie coś
Hej Mirki. Po zdaniu prawka pod koniec zeszłego sezonu, szukam pierwszego Moto. W związku z tym, chciałem się doradzić. Przeznaczenie na dojazdy do pracy, weekendowe wypady z plecaczkiem + jakiś zjazd z asfaltu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wstępnie upatrzyłem sobie nowego trampka, w sumie od zawsze mi się podobały ;) Czy to dobry wybór ? Ktoś ma i może doradzić? Ewentualnie coś

źródło: dokont
PobierzChociaż tutaj widać plac zabaw w tle, więc trochę coś innego.
@Nemayu: To może lepiej nie skakać sobie jak debil skoro nie ma się widoczności?
@mirkax: "panowie antyperspiranci, proszę zabrać pana na szczegółowe badania krwi"
https://www.youtube.com/watch?v=TsoLb-E7oy8
Mógł go od razu na herbatkę zaprosić :D
Każdy się czasem zapomina, a przyjmowanie perspektywy to jednak coś wykonywanego w pełni świadomie.
@mirkax: bez kitu to samo pomyślałem xDDD
Chłop bez kamerki by miał w uj problemów i bez sprawy w sądzie trwającej 5 lat by się nie obyło. A adwokat swoje kosztuje - jeszcze wziąłby cieniasa i poszedł za to siedzieć