mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
11
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
KeepGoingBaby
@mirko_anonim: Dlatego trzeba być dla siebie samego najlepszym kompanem i nie liczyć na innych, a jak sie trafi jakiś fajny ziomek przy okazji to tylko na plus a jak nie to trudno
14
PapaSar
ja nie miałam tak naprawdę nigdy znajomych

@Linnior88: ¯\(ツ)/¯
6
P.....e
3
mirko_anonim
mistrzowski-znawca-27: @PanHaroldHe: toś trafił bo akurat pracuje w korpo i to już moje kolejne xD
- większość to laski i nie są zainteresowane znajomościami bo: są zajęte lub traktują znajomość jak podryw. Owszem pogadacie na przerwie ale nic więcej
- wbrew pozorom w korpo jest wiele starszych osób + fakt, że większość kobiety to mocno nie ułatwia
- sporo młodych zna się już ze studiów i mają już ekipy
- praca zdalna nie
3
wedkarz93
wedkarz93
@mirko_anonim: Ostatnio próbowałem rozkminić właśnie czemu jacyś faceci nie posiadają żadnych kumpli i to nawet ciekawsze zagadnienie niż życie w mimowolnym celibacie.

Ogólnie to, że nie posiadasz znajomych to nie kwestia przypadku, a Twoich wyborów i zachowań, w skrócie rzeczy, które zniechęcają ludzi do Ciebie. Nawet jak wszystkie opcje niezwiązane z Twoim działaniem miałyby miejsce to i tak miałbyś jakiś kumpli - musisz to przemyśleć.

Przede wszystkim jak chcesz zacząć
3
BlackpillNaCalego
@mirko_anonim ale kogo dziwi? Chyba normików tylko ale to jak płaskoziemcy więc nic nie warta jest ich opinia, jak jesteś brzydkim chłopem to jesteś skazany na samotność i tyle nie ma tu żadnej filozofii, natura
2
Linnior88
@mirko_anonim ja nie miałam tak naprawdę nigdy znajomych , mnie temat samotności nie zastanawia bo dla mnie to naturalny stan
1
malphite_support_enjoyer
@mirko_anonim: Normicy ci powiedzą, że sam jesteś sobie winien tego że nie masz znajomych, bo "wystarczy wyjść do ludzi".
1
gorobei
@mirko_anonim:

i ludzie w moim wieku jeśli już ze sobą gadają w pracy to tematyka rodzicielstwa. Ty jako singiel jesteś uważany za dziwaka bo to znaczy że jesteś przegrywem

jak napisać że nigdy nie pracowałeś nie pisząc że nigdy nie pracowałeś
1
Qullion
@mirko_anonim: nie jest tak do końca jak piszesz. Te rodziny z dziećmi to pewien krąg i do niego ci ludzie wracają po jakichś wojażach, ale odsuwają na bok tych co siedzą sami. Bardzo często to ci co siedzą sami nie chcą w niczym uczestniczyć.
Rodziny z dziećmi potrafią mieć różnorakie hobby i jak widzę to sporty nie są najważniejsze. Warto się przestawić bo też mają inne ciekawe zajęcia. Warto też
1
PapaSar
żadnych znajomych w wieku 30 lat?!

@mirko_anonim: ty amatorze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

0
smallboobslover
@mirko_anonim: teraz możesz użyć facebook randki do szukania przyjaciól- ustawić ziomków i babki. Do tego grupki akieś i discordy.
0
J.....R
0
mirko_anonim
zrównoważony-mireczek-53: @gorobei: jak pracujesz na magazynie z sebixami to może ciebie nikt nie pyta o takie rzeczy ;)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0
Czesterek
@mirko_anonim: Daj adres to mirki i mirabelki wpadną
0
mirko_anonim
niezawodny-wizjoner-57: A wała tam.

Potem próbujesz takich samotnych ziomków wyciągać na planszę, RPGi, piweczko żeby pogadać czy pograć w tenisa razem, ale uja tam, wielcy panowie wiecznie zajęci graniem w gierki single player na kompie albo pisaniem baitów na Wykopie, i ostatecznie znowu po raz n-ty wychodzisz sobie ze swoją ekipą, dziewczyną, jej koleżankami na miasto bez tego wielce samotnego typka co chciałby niby wyjść do ludzi, ale wygodniej mu o tym
0