Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
A jakby tak teraz był wyciek danych na wykopie i wyciekłyby notatki, jakie sobie porobiliście o innych użytkownikach hmmmm

W sumie trochę p--------o ale wiadomo.robisz co masz zrobić dodajesz 50pracy czasu który poświęciłeś nad tym i pilnować tego trzeba żeby nie robić za szybko i można spokojnie pracować ale nie ukrywam że 1 raz się a czymś takim spotkałem
Dodam.ze żałuję że odrzucałem pracę hybrydowe
Straszą na interview tylko ludzi że 2 razy w tyg przez co odrzucałem fajne oferty aczkolwiek w praktykę raz na 2 tyg czy msc trzeba pojechać do firmy
Z rzeczy co mnie w-------ą to czas na taska jest określany przez nie wiem kogo... Wydaje mi się że ja to robię to ja to ustalam. Oraz lipa.bo większość stron w robocie jak wykop czy geforcenow ew chatugpt jest poblokowwnych...
#programowanie #programista25k #pracbaza #zalesie #kiciochpyta #informatyka #korposwiat
#justjoinit #praca #pracawit #pracait #programowanie #ciekawostki #pytanie #programista15k
źródło: 800px-Java_programming_language_logo.svg
Pobierz@Aeterno: Rozpisywanie wszystkiego z dokładnością do 15 min w sali miesiąca da te 15 min wpisywania. Mam nadzieję, że macie to uwzględnione.
W dwóch firmach miałem rozpisywanie (do pół godziny) i w obydwóch nikt nigdy nie zwrócił mi uwagi, że coś jest za dużo albo źle.
U mnie całe 8h musi być wypelnoone
4h rozwój produktu, 0,5 h nauka, 2h spotkania, 1 h maintenance, 0.5h konsulting