Aktywne Wpisy
Sagittus +50
#eurowizja Nadal uważam, że na obecną chwilę tylko Nocny Kochanek albo bracia Figo Fagot mają szansę na wygraną w finale. Ewentualnie jakaś kolaboracja rodzaj Nocny Figo albo Kochanek Fagot.

Green81 +5
#eurowizja podobno wyciekły glosy jury, biorę to z mocnym przymrożeniem oka, ale biorąc pod uwagę miejsce Polski nie byłabym zaskoczona xD
źródło: 1000010675
Pobierz

Ze strony kobiet raczej bym w takiej sytuacji nie liczył na "romantyczne i wspierające relacje". Psa sobie kup czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blomex Można znacząco go obniżyć, tylko, że wtedy ryzykuje się też innymi efektami ubocznymi (utrata motywacji, etc).
@Luke_Skywalker88 No właśnie nie wiadomo - chodzi o przeanalizowanie okoliczności i wybranie w
Tak, ołowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Plusy dla mnie:
- nie zostanę złapany na nieplanowaną, wymuszoną, czy fałszywą/fałszywie moją ciążę
- i tak mogę zostać ojcem dzięki spermie w
O mieszkaniu i aucie wspominam jako o wskaźnikach ogarnietosci i niebycia totalnym golodupcem (to żadne bogactwo), dla niektórych kobiet to się liczy nawet, jeśli bezpośrednio z tego nie korzystają.
Jeśli będzie zarabiać więcej, może dokładać więcej, to po prostu mało prawdopodobne. Chodzi mi o to, żeby nie być beta bankomatem (przykładowo, zarabiałbym 10k, a ona 7k na rękę, mamy wspólny budżet
@mirko_anonim: Ale to się nie łączy xD
Czyli chcesz być beciakiem, szukasz kobiety poświęcając wszystko co się da, ale jednak z tyłu głowy wiesz że jej nie znajdziesz bo nie masz wyglądu? Wtf