mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
J.....8
J.....8
@kuba181797: dokładnie, sam tego nie czytam a jakbym był loszką to już w ogóle w------e w autystę co sobie matematycznie wyliczy ile punkcików ma i ile mu potrzeba, żeby zaruchać
20
kuba181797
kuba181797
@mirko_anonim: Za długie, jak chcesz zaciekawić laskę jak nawet tutaj nie da się czytać tego
17
PiesekKrolowejElzbiety
PiesekKrolowejElzbiety
@mirko_anonim:

Mam 32 lata, z wyglądu 6/10, naturalnie ukierunkowany na długotrwałe, monogamiczne, romantyczne i wspierające relacje.

Ze strony kobiet raczej bym w takiej sytuacji nie liczył na "romantyczne i wspierające relacje". Psa sobie kup czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6
mirko_anonim
przewidujący-mentor-66: Zwal se konia i zostaw kobiety w spokoju, bo jesteś potencjalnym psycholem

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
3
interpenetrate
interpenetrate
2
o.....e
o.....e
@mirko_anonim: tutaj jedynie lobotomia by pomogla, taki wysryw by tylko zadac pytanie "czy warto wchodzic w jakiekolwiek interakcje z babami"
1
smallboobslover
1
Bestia_z_Jellystone
@Blomex:

Da się farmakologicznie zbić popęd do 0?

Tak, ołowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
mirko_anonim
skrupulatny-zwycięzca-21: @kam_123

Plusy dla mnie:
- nie zostanę złapany na nieplanowaną, wymuszoną, czy fałszywą/fałszywie moją ciążę
- i tak mogę zostać ojcem dzięki spermie w
1
kaminarii
Uznaję prawdziwość dużej części #redpill i #blackpill

@mirko_anonim: Ale to się nie łączy xD

Czyli chcesz być beciakiem, szukasz kobiety poświęcając wszystko co się da, ale jednak z tyłu głowy wiesz że jej nie znajdziesz bo nie masz wyglądu? Wtf
1
kaminarii
@mirko_anonim: Nie rozumiesz czym jest jedno czym drugie.

Redpill mówi o tym żeby zdobywać zasoby, zmieniać się dla kobiet (czyli siłownie, 'męskie' hobby, rama i tak dalej) - niezależnie czy ci się coś podoba czy nie - ważne by się podobało kobietom.
Więc robisz z siebie pajaca finalnie i mniej świadomi płacą kołczom po 5k za kursy.

Blackpill mówi że jak przegrałeś w loterii genetycznej to masz nikłe szanse na
1
Blomex
Blomex
Da się farmakologicznie zbić popęd do 0?
0
Luke_Skywalker88
@mirko_anonim czyli szukasz w końcu powiedzmy "normalnej" laski, czy jakiejś powiedzmy "specyficznej"?
0
gorobei
0
gorobei
@JimLahey88: ja przeczytałem i żałuję. To nie są rozważania o związkach i babach, to jest pisany korpobełkotem biznes kejs z kejpiajami.
0
f.....x
@mirko_anonim filozof, w kobiety wsadza się kutasa i tyle a ty jakieś analizy prowadzisz.
0
mirko_anonim
rozważny-opiekun-6: @kuba181797 JimLahey88 To nie jest opis na portal randkowy, a problem do przeanalizowania przez kumatych i zainteresowanych Mirków, którzy czytają ze zrozumieniem.

@Blomex Można znacząco go obniżyć, tylko, że wtedy ryzykuje się też innymi efektami ubocznymi (utrata motywacji, etc).

@Luke_Skywalker88 No właśnie nie wiadomo - chodzi o przeanalizowanie okoliczności i wybranie w
0
git_commit
@PiesekKrolowejElzbiety np krolowej Elzbiety? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
0
mirko_anonim
rozważny-opiekun-6: @przewidujący-mentor-66: To się nazywa projekcja, polecam przepracować frustrację ( ͡° ͜ʖ ͡°)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0
k.....3
k.....3
@mirko_anonim: Idiota. Po cholere robiles ta wazektomie?
0