Aktywne Wpisy
Pol753 +287
seo000 +993
Drogie Mirki i Mirabelki,
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
Mirki, mam trudności z wyborem optymalnej dla mnie strategii relacyjnej. Pomożecie? Myślę, że wielu z nas ma identyczny dylemat, rozpracujmy to wspólnymi siłami.
Mam 32 lata, z wyglądu 6/10, naturalnie ukierunkowany na długotrwałe, monogamiczne, romantyczne i wspierające relacje. Moje plusy to: poczucie humoru, opiekuńczość, ciekawe zainteresowania, własne dwupokojowe mieszkanie w mieście 100k, samochód, całkiem dobra praca (ale nie jestem bogaczem). Trzy główne minusy z punktu widzenia "wartości rynkowej" to: wrażliwsze usposobienie + brak topowego wyglądu + zasada dzielenia się zasobami w okolicach partnerskiego 50-50 podczas randkowania i w stałym związku.
Uznaję prawdziwość dużej części #redpill i #blackpill, potwierdzonych badaniami naukowymi, statystykami, i powtarzalnymi schematami zaobserwowanymi w różnych kontekstach. Relacje płci w 2010 a 2024 to dzień a noc, a mężczyźni spoza topki będą mieć tylko gorzej. Oddałem próbkę nasienia na przechowanie do banku spermy, poddałem się #wazektomia, nigdy też nie wezmę wiążącego prawnie ślubu, odrzucam perspektywę posiadania dziecka w najbliższych latach, jeśli nie w ogóle (dyskryminujące prawo i kultura, okoliczności życiowe, itp). Od tego miejsca mam cztery opcje:
Opcja 1. Całkowite olanie randkowania i związków, zajęcie się pasjami, pogodzenie się z niemożnością realizacji potrzeb romantycznych, zaadresowanie potrzeb seksualnych przez jedną lub kilka z tych opcji:
a) s--s-gadżety,
b) #divyzwykopem i/lub masaże #nuru (mam duże opory),
c) układy typu #fwb (mam duże opory),
d) farmakologiczne stłumienie popędu.
Opcja 2. Randkowanie z maksymalnym wyzbyciem się oczekiwań, model monogamiczny: z wysoką selekcją w kierunku stałego związku z dziewczyną (z całego świata) na poziomie, której pasowałyby moje plusy, minusy, i preferencje.
Opcja 3. Randkowanie z maksymalnym wyzbyciem się oczekiwań, model "anarchia relacji": interakcje z dziewczynami (z całego świata) przy spełnieniu minimalnych warunków (atrakcyjność, komunikatywność, stabilność), zorientowane na miłe spędzenie czasu, niezależnie, czy będzie to #ons, FWB, inny dziwny układ, czy tradycyjna/seryjna monogamia.
Opcja 4. Coś pomiędzy 1, 2 i 3. Model 2 bardziej odpowiada mojej sytuacji i jest zdrowszy/bezpieczniejszy, z drugiej strony, może być współcześnie bardzo czasochłonny i pracochłonny, nie przynosząc efektów, a starania mogą nie wypalić przez stopniowe pogorszenie nastawienia, ukrywane ciemne strony, czy nagłą zdradę/zerwanie. Model 3 zapewnia większą różnorodność w obszarze "korzystania z życia", który dotychczas pominąłem w swoim życiu, i zwiększa szanse na przyjemne spędzenie czasu (setki kobiet, setki kontekstów = większe szanse na "get lucky" pomimo bycia mało dynamicznym średniakiem z wyglądu), ale z kolei grozi poczuciem braku stabilnego romantycznego spełnienia (pytanie, czy to w ogóle osiągalne przy pillowej świadomości rzeczywistości?), no i naraża na zwiększone ryzyka - emocjonalny rollercoaster, większe występowanie problemów z prawem/zaburzeń psychicznych/fałszywych oskarżeń/STDs u promiskuitycznych kobiet.
Jak do tego najlepiej podejść? #pytanie #zwiazki #randki #s--s #milosc #slub #dzieci #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #badoo #relacje #redpill #blackpill #mgtow @Sinity
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ze strony kobiet raczej bym w takiej sytuacji nie liczył na "romantyczne i wspierające relacje". Psa sobie kup czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blomex Można znacząco go obniżyć, tylko, że wtedy ryzykuje się też innymi efektami ubocznymi (utrata motywacji, etc).
@Luke_Skywalker88 No właśnie nie wiadomo - chodzi o przeanalizowanie okoliczności i wybranie w
@mirko_anonim: głupota- karanie siebie za naturalność
Tak, ołowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: co k---a, jakie to są plusy, dla kogo bo chyba nie dla Ciebie tylko jakiejś matki z dzieckiem
Plusy dla mnie:
- nie zostanę złapany na nieplanowaną, wymuszoną, czy fałszywą/fałszywie moją ciążę
- i tak mogę zostać ojcem dzięki spermie w
O mieszkaniu i aucie wspominam jako o wskaźnikach ogarnietosci i niebycia totalnym golodupcem (to żadne bogactwo), dla niektórych kobiet to się liczy nawet, jeśli bezpośrednio z tego nie korzystają.
Jeśli będzie zarabiać więcej, może dokładać więcej, to po prostu mało prawdopodobne. Chodzi mi o to, żeby nie być beta bankomatem (przykładowo, zarabiałbym 10k, a ona 7k na rękę, mamy wspólny budżet
@mirko_anonim: Ale to się nie łączy xD
Czyli chcesz być beciakiem, szukasz kobiety poświęcając wszystko co się da, ale jednak z tyłu głowy wiesz że jej nie znajdziesz bo nie masz wyglądu? Wtf