Aktywne Wpisy
MamMalegoSiurka +12
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz
XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
źródło: 1000027483
Pobierz

@mirko_anonim: Byle kawalerka blisko pracy i idź na swoje, nie ważne czy zakup czy najem. To powinno być zaraz po rozpoczęciu stałej pracy. jak chce rządzić u siebie to niech rządzi ale Ty już dawno powinieneś być poza domem "rodzinnym" bo nikt Ci nie odda lat straconych na usługiwaniu dyktatorowi.
Gorzej że wie gdzie pracujesz, więc może cię w pracy nachodzić. Ale to wtedy do sądu i wystąpić o zakaz zbliżania.
Wszystko spowodowane jest tym, że nikt z zewnątrz nie zdaje sobie sprawy z horroru w środku, ciągłej inwigilacji itd. Dla nich moja wyprowadzka spowoduje pytania,
@mirko_anonim: Może zdaj sobie sprawę z tego że masz te 30+ już i szantaż "bo się zabiję" nie powinien już na Ciebie działać. Chce się wieszać to niech się wiesza, zapewniam że silniejsze jest "co ludzie powiedzą" ;)
Masz źródło utrzymania, możesz wynająć cokolwiek a na
Auto zakładam że masz więc sama akcja
Ale proszę o poradę jak powinienem zareagować dzisiaj jak wrócę do domu.
Ja to przerabiałem tyle razy, że wiem jak to będzie wyglądać. W domu nikt się do mnie nie odezwie i będą ignorować, a ja ze strachu, schowam się do pokoju i tam będę oczekiwał aż matka wejdzie do pokoju i zacznie prawić swoje kazania, jakim to nie jestem
Choćby i tutaj; niestety nie ma wyglądu