Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +189
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
mam_spanko +307
#l-------------j
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #badoo
@Kitku_Karola: no oczywiście, że będzie inaczej. Tu już wchodzi biologa w grę.
@kasiknocheinmal: Kurcze, to w strasznym środowisku się obracasz. Ja nie znam żadnego takiego przypadku. A jedyny gość, po którym bym się tego spodziewał, momentalnie się ogarnął jak wpadł z dziewczyną.
@xXxPu55ySl4y3RXxX: Moim zdaniem z samego faktu, że w ogóle zastanawiasz się nad takimi kwestiami, wynika że pewnie byłbyś lepszym rodzicem, niż wielu innych obecnych rodziców.
Pieniądze i wielkość mieszkania nie mają dla dziecka znaczenia. Masz mu dać miłość i czas, a w zamian dostaniesz (w sumie
@Alinoe_83: yolo to niezbyt dojrzale podejscie do tematu tak powaznego jak sprowadzenie nowego czlowieka na te planete
Oczywiście tacierzyństwo, jeżeli chcesz robić to dobrze, to najtrudniejsze zadanie z jakim się zmierzysz, jednak warte każdej chwili.
Najważniejsze to podejść do tego na spokojnie, zaplanować, pomyśleć co i jak, a później to już
@janekhe stany depresyjne leczy
@camelinthejungle: klasyka, jesli ktos mysli trzezwo to przykleja sie latke chorob psychicznych i juz nie trzeba brac na powaznie co druga osoba ma do powiedzenia. wszystko co powiedzialem to prawda, suche fakty. moglbym powiedziec nawet, ze duzo niedopowiedzen w tym