Aktywne Wpisy
mickpl +1550
cytmirka +202
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
Zwlaszcza wzgledem innych narodow, A NAJBARDZIEJ u p0lek.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jednak przy wizycie w łazience i tak zawsze myję dłonie, bo syf się zbiera przecież na nich przez ileś godzin.
Oo tak, sam byłem świadkiem jak chodziła taka parka z psem po galerii handlowej i pies zaczął szczać na kosz na śmieci, a ci zamiast posprzątać to go pociągnęli i poszli dalej. Naprawdę nie rozumiem co ludzie mają w głowach i czy spodziewali się czegoś innego ¯_(ツ)_/¯
I nagminne jest nie spuszczanie wody w kiblu
Niesprzątanie po psie.
Puszczanie kota luzem, by srał gdzie popadnie.
Reagowanie agresją na zwrócenie uwagi.