Wpis z mikrobloga

@Hadolf_Itler: ale przed chwilą byłem sobą o 5 sekund młodszym, za chwilę będę sobą o 5 sekund starszym. W każdym wypadku, czy jako dwu, czy siedemdziesięciolatek, chciałbym mieć możność wejścia do restauracji, jeżeli nie jest to oczywiście zakazane przez właściciela lokalu.

A Wy du** cicho.

Dobrze @Pompejusz - jedziesz tam z nimi.
  • Odpowiedz
Może i nie ścigane ale denerwuje mnie niesamowicie. Gdy próbujesz komuś pokazać jakąś prostą rzecz i wymaga to nauczenia się dosłownie jednej lub dwóch banalnych czynności jak np wydrukowanie dokumentu z maila. Chcesz pokazać żeby się nauczył to nie on powie że nie umie i koniec.
  • Odpowiedz
@mentari: W Hiszpanii psom wolno srać tylko na chodniki i nie trzeba sprzątać, za to jest absolutny zakaz na trawniki. Stoję w obronie skansenu i darmowego nawożenia trawy.
  • Odpowiedz
@Wariner:Respektowanie przez kierowców zakazu wyprzedzania dla ciężarówek obowiązuje na autostradach i drogach ekspresowych wyposażonych tylko w dwa pasy ruchu w danym kierunku.
  • Odpowiedz
@Czysto ja widziałem jak babie się pączek po ziemi potoczył i wsadziła go do pudełka. Nie odezwałem się, bo chciałem uniknąć zepsucia humoru o poranku.
  • Odpowiedz
Pierwszeństwo zapijaczonych meneli co przyjechali karetką na sor, bo r-------i sobie łeb o chodnik przed tymi co płacą składki.

@JavierDaY: po co najebusy mają łazić po chodniku, przed jakimiś płatnikami?...
mogli iść za nimi. ¯\(ツ)/¯

• Odpowiedz
  • 0
@Wariner wystarczy nie mieć zeza i brać bulki z brzegu bez dotykania pozostalych ¯_(ツ)_/¯

Jak dotykasz łapą w foliowej rekawiczce to zostawiasz mikroplastik na jedzeniu, którego dotknales, nie mówiąc ze zaśmiecasz środowisko tym mikroplastikiem z foliowych torebeczek za każdym razem jak ich używasz do wyjecia pieczywa. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
  • Odpowiedz