Aktywne Wpisy
EnderWiggin +218
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

Sonny86 +171
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@peters294: A może by tak nie zakładać z góry że ktoś zaczyna pracę o tej samej godzinie co Ty i ma taką samą odległość do
@huudyy: ojciec dziecka wstaje o 4 i odbiera małą z przedszkola po
@git_commit: konserwatywne poglądy
Jeśli facet zarabia 20k a kobieta 8k to logiczne chyba że podział 50/50 jest nie sprawiedliwy ale jakieś koszty partnerka powinna nadal brać na siebie.
Kobiety to chciałyby żeby pieniądze faceta były wspólne a jej tylko jej.
Moje pokolenie bylo własnie uczone o współpracy w związku, 50/50 - nasi rodzice podobnie ale raczej z załoeniem tego co mówią amerykanskie redpilaki- provider i kobieta pracująca w domu- gospodyni domowa.
Teraz ten feminizm jak jakiś kult religijny niszczy NAWET wypracowane przez szkołę, społeczeństwo ten układ współpracy w związkach. To jest dopiero zgroza.
Jak laska oczekuje prawdziwego mężczyzny, to niech zacznie od odpowiedzenia sobie na pytanie, czy ona jest prawdziwą kobietą. Gdyż taki facet będzie zainteresowany taką właśnie dziewczyną.
@rozowypasek91: omijać szerokim łukiem xD
@eskejper no to pytanie czym kobieta nadrabia w takim razie bo jesli niczym to nie ma za grosz wstydu i honoru.
@szpongiel: to przypominaj lasce z trollkonta, ale zapytaj najpierw, czy cisneła z rownością ;)