Wpis z mikrobloga

@nowy_w_internetach: Dokładnie to mi się rzuciło w oczy i miałam chęć skomentować, ale pomyślałam, że jako kobietę mnie tu zjedzą.
Prawda jest taka, że dopiero wtedy zaczyna się jazda i prawdziwa opieka. Przedszkole, a później szkoła. Pierwsze trzy lata życia dziecka to sielanka w porównaniu do tego co się dzieje dalej.

Co do całego postu i jego sensu to nie ma co się rozpisywać, bo to wszystko zależy od zdrowych
  • Odpowiedz
Ok jest to pewien argument, do momentu az dziecko pojdzie do przedszkola.

@git_commit: Nie mam dzieci i płacę w 10-letnim związku z partnerem za wszystko pół na pół od kapsułek do zmywarki po jedzenie na mieście (od czasu do czasu całość stawia jedno albo drugie), ale z tymi dziećmi to żeś dał po garach za mocno xD moja ciotka ma takiego 3-letniego berbecia właśnie i wstaje codziennie o 4:30 żeby
  • Odpowiedz
@git_commit: Ale patologia ta baba. Do psychiatryka niech sie przejdzie. Masakra. Sporo jest jebiętych kobiet ale oczekiwanie że facet ma utrzymywać i jeszcze toksyczne manipulacje to jest szczyt. Takich ludzi powinno się zamykać. Sporo poznałem p------------h kobiet ale nigdy takiej która uważała by że facet ma ją utrzymywać.
  • Odpowiedz
@git_commit: Panowie, z takimi rur@mi roszczeniowymi w zyciu trzeba krótko. Jak laska nie ma oporów nazwac faceta p---ą (jak w poscie), albo stwierdzic ze zawiódł bo nie ma zamiaru płacic za dorosła dziewczynke to jechać z takimi ćwierć kobietami.
Co to za jakies wyimaginowane łechtanie sie ze jest sie premium kobietą zasługującą na księcia sponsora xDDDDDDDDDDD spermiarze i białorycerze, coście zrobili z tą planetą
  • Odpowiedz
o żeś dał po garach za mocno xD moja ciotka ma takiego 3-letniego berbecia właśnie i wstaje codziennie o 4:30 żeby wyszykować ją i siebie, odprowadzić do przedszkola i zdążyć do pracy. Po robocie praca się nie kończy, bo trzeba nadal karmić, opróżniać nocnik, kąpać i pilnować. A do tego trzeba też ogarnąć dom; pranie, ugotować i posprzątać co by nie żyć w syfie który przy dziecku tworzy się w 15min. Nie
  • Odpowiedz