Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +278
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +8
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Możecie polecić dobrego trenera online? Próbuje ułożyć plan treningowy i wydaje mi się, że im więcej czytam i słucham to mam co raz większy mętlik w głowie.
Będę również wdzięczny za polecenie dobrej literatury lub materiałów online.
Jakoś łatwiej mi było gdy po prostu trenowałem nie poznając wszystkich youtubowych ekspertów.
Planuje pracę na push pull 4 razy w tygodniu.
W internatach zalecają takie ilość ćwiczeń na jednej sesji treningowej, że zastanawiam się czy to ja robię źle ćwiczenia, czy po prostu autorzy wpisów zakładają że treningi ma trwać po 2h.
Jestem jeszcze ja, zapraszam na priv @arek464 lub insta @silnyteam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo, że przy ciężkich seriach roboczych te solidne 3 minuty przerwy styknie, ale resztę robisz "na bieżąco" z przerwą na dołożenie ciężaru i wyrównanie oddechu.
A jeżeli