Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +303
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

#cringe #januszebiznesu #januszex #pracbaza #heheszki
źródło: obraz_2024-08-19_095002211
Pobierz„Hehe ale szczęśliwe co”
@andbatros: ale masło maślane xd
Lyknales po same kule.
To aktualny trend na insta. Bardzo duzo firm nakreca takie "emocjonalne" reklamy i sobie memiczkuja.
@andbatros Masz racje. Zapoczatkowal ten trend chyba jakis zaklad z przelacznikami elektrycznymi.
@andbatros: no szit!
@andbatros: mistrzu, ale to na wykopie wszyscy wiedzą. Rozumiem, że mogłeś przez chwilę poczuć się elitą, że "rozgryzłeś" filmik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zabiłem go śmiechem ale polacy w januszeksach to ludzie ubezwłasnowolnieni - powiesz takiemu że jak nie podpisze umowy na występy w telewizji to nie dostanie 200zł premi i podpisze - a jak ktoś bedzie jęczał to go zwalniasz i elo i wszyscy zesrani podpisują