@andbatros: Grażyny, które kupują takie karkówki łykną to i się jeszcze obliżą. Będą opowiadać o tym wszystkim i pokazywać filmik na Facebooku przy każdym spotkaniu.
@Mega_Smieszek: Jestem na grupie dla kasjerów i ktoś to tam wrzucił. Społeczność to w większości ludzie o IQ mikrofalówki i wzięli to na serio. Zesrańsko potworne.
@Tajlosfit a skąd, raz miałem taką akcje że rumun z polakiej firmy mnie chciał zmusić żebym dał sie nagrać na stronke jak polecam prace u nich xD
Zabiłem go śmiechem ale polacy w januszeksach to ludzie ubezwłasnowolnieni - powiesz takiemu że jak nie podpisze umowy na występy w telewizji to nie dostanie 200zł premi i podpisze - a jak ktoś bedzie jęczał to go zwalniasz i elo i wszyscy zesrani podpisują
#cringe #januszebiznesu #januszex #pracbaza #heheszki
źródło: obraz_2024-08-19_095002211
Pobierz„Hehe ale szczęśliwe co”
@andbatros: ale masło maślane xd
Lyknales po same kule.
To aktualny trend na insta. Bardzo duzo firm nakreca takie "emocjonalne" reklamy i sobie memiczkuja.
@andbatros Masz racje. Zapoczatkowal ten trend chyba jakis zaklad z przelacznikami elektrycznymi.
@andbatros: no szit!
@andbatros: mistrzu, ale to na wykopie wszyscy wiedzą. Rozumiem, że mogłeś przez chwilę poczuć się elitą, że "rozgryzłeś" filmik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zabiłem go śmiechem ale polacy w januszeksach to ludzie ubezwłasnowolnieni - powiesz takiemu że jak nie podpisze umowy na występy w telewizji to nie dostanie 200zł premi i podpisze - a jak ktoś bedzie jęczał to go zwalniasz i elo i wszyscy zesrani podpisują