Aktywne Wpisy

iquiet +17
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz
revente +9

źródło: image
Pobierzźródło: 516367344_24664421053159391_6990195514830560622_n
Pobierz@Nikczemny_Pomidor: Bla bla bla. Wszystkie wysokobudżetowe filmy korzystają z tony CGI - nawet te z "praktycznymi" efektami (gdzie bardziej jest to robione pod marketing a nie dlatego, że lepiej to wygląda). Jak CGI jest zrobione dobrze, to nawet nie wiesz, że to jest CGI. Jak dostrzegasz CGI to pewnie jest zrobione słabo i stąd
@AtlantyQ: najgorszy okres na filmy jezeli chodzi o CGI to wlasnie czasy produkcji Hobbitow (polowa lat 2000)- w ramach oszczednosci przede wszystkim czasu (kostiumy, dekoracje, miniaturowe modele zamkow i uj wie co jeszcze) praktycznie cale hollywood przeszlo na CGI, czesto fatalnej jakości, bo musieli to robic w praktycznie w kazdej scenie, wiec wyglada jak wyglada. LOTR miał balans, ludzie od CGI nie mieli az tak wielu scen to
Ale oczywiście wiele więcej trylogii zarzucić nie można
Dla mnie tamte lata to jest epoka serii LoTR oraz Matrix: Rewolucje i Reaktywacja i później długo długo nic.
Przecież ta scena to jest matte painting