Aktywne Wpisy

chybaDapi +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

nmap +365
Jakiś czas temu uruchomiłem stronę https://portfelik.com i chciałbym, żeby więcej osób się o niej dowiedziało. Robię z tego powodu #rozdajo
Do wygrania dwa razy po 100 zł w postaci karty podarunkowej Allegro.
* Pierwsze 100 zł za plusik tego wpisu.
* Drugie 100 zł za opinię w komentarzu odnośnie korzystania z Portfelika (wymagane założenie konta).
Więc
Do wygrania dwa razy po 100 zł w postaci karty podarunkowej Allegro.
* Pierwsze 100 zł za plusik tego wpisu.
* Drugie 100 zł za opinię w komentarzu odnośnie korzystania z Portfelika (wymagane założenie konta).
Więc
źródło: portfelik.com
Pobierz

Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000000130
Pobierz@Kj5s6f2dk7s54o: to Cię najbardziej martwi?
@JurgenKlinsman: zaraz tam martwi. Ciekawi po prostu.
@Obserwator_od_10_lat: faktu losowania po północy a wysłania przed tą samą północą. Czego nie rozumiesz?
Ja
źródło: 1000013719
PobierzU mnie w robocie jest biały co tworzy jakieś, rapy i rozdaje mixtape i pyta się głównie czanych czy jest dobre i czy buja, jeden mu powiedział wprost ze skąd ma k---a czuć czy to east coast czy west coast jak jest k---a z etiopi