Wpis z mikrobloga

@programista30k: większość tutaj sobie robi heheszki, natomiast mam prawdziwe historie. Pracowałem swego czasu jako konsultant dla włoskiej firmy, która znajduje się w Turynie. W mojej firmie było jakieś 50/50 chłop/baba. Włosi bardzo często przyjeżdżali do nas na wizytacje, sprawy biznesowe, omówienie dalszych działań na pół roku w przód itd.
Z jednym z nich, Angelo, się zakumplowałem, spoko typek. I podczas jednego wypadu na miasto przy piwerku się mnie zapytał, jak
bregath - @programista30k: większość tutaj sobie robi heheszki, natomiast mam prawdzi...

źródło: 20180314_073245

Pobierz
  • Odpowiedz
@programista30k: ej kurna coś w tym jest. Najlepszy przyjaciel żony miał Polkę, a ostatnio sprzedawca w sklepie monopolowym - hindus z UK, który przeprowadził się na Florydę miał ponad 30 lat młodszą Polkę...
  • Odpowiedz
@bobsley33: żeby nie było, z racji tego, że jestem dosyć wysoki, a w tamtym czasie byłem dobrze zbudowany, kilka razy byliśmy w barze na Piazza della Vitorria i zawsze obsługiwała mnie ta sama Włoszka, która angielskiego nie znała wcale, ale latała przy mnie cały czas. Starsza była ode mnie o te pewnie 2-3 lata, ale fajna typiarka, choć strasznie niska. Ale ciałko prima sort.
  • Odpowiedz
@programista30k byłem kilka lat temu w Mandalgowii, głęboka Mongolia. Idąc z pełnym plecakiem, szukałem jakiegoś miejsca żeby gdzieś usiąść, coś zjeść, ciężko znaleźć w tamtej części świata jakąś knajpę, bistro itp. I kręciła się koło mnie dwójka miejscowych dzieciaków na jednym rowerze, taki sam składak, jaki leżał u mojego dziadka na wsi w kurniku, tylko ten akurat był bez bagażnika i tylnego błotnika. No nieważne. No i próbuję pytać tych młodych
  • Odpowiedz
@bregath: zakładając że to prawda, straszny z ciebie frajer że ich nie wsypałeś. Takie akcje są możliwe między innymi przez ludzi takich jak ty - polka woli zdradzić z Włochem, a ty wolisz go kryć zamiast pomóc rodakom. I jak tu ma być dobrze w tym s--------m kraju pełnym zakompleksionych knurów.
  • Odpowiedz
@Loszczyk: chociażby po to, żeby poczuć satysfakcję z uprzykrzenia życia zdradzającym ścierwom. Takie myślenie jak ty przedstawiasz, rozciągnięte na większość społeczeństwa, doprowadza do rozwoju patologicznej kultury gdzie ludzie mają wszystko i wszystkich w dupie, a konsekwencje społeczne z-------h zachowań nie istnieją.

A sytuacja i tak jest zmyślona, więc j---ł to pies.
  • Odpowiedz