@bukszpryt: ale taguj #grubaimanlet xdd A tak serio to jak nic nie dały prośby to przejdź do groźby, postaw jej ultimatum, że jak nie zacznie o siebie dbać to odejdziesz, a jeśli nawet to nie zadziała, to nic innego poza rozwodem w gre nie wchodzi imo.
@mirko_anonim wygląda na to, że dajesz z siebie wszystko, ale nie możesz brać całej odpowiedzialności za ten problem. Może warto, żebyście oboje poszukali wsparcia zewnętrznego, na przykład u psychologa, aby lepiej zrozumieć i rozwiązać ten problem.
@mirko_anonim: Nie działajcie na własną rękę. Namów dziewczynę na wizytę u lekarza - lekarz z pewnością zaproponuje badania, które pozwolą określić ogólny stan organizmu, poszuka też przyczyn tycia. Pod okiem dietetyka dobierzcie odpowiednią dietę, taką, którą łatwo będzie na co dzień realizować. Do tego wprowadźcie też więcej aktywności do swojego życia - każdego dnia rower, więcej spacerów, basen. Regularnie. Pomyślcie gdzie jesteście w stanie zrezygnować z samochodu i środków komunikacji,
@mirko_anonim:
1. Klasycznie: "kobieta myśli ze facet po ślubie się zmieni, a facet myśli ze kobieta po ślubie się nie zmieni".
2. Zignorowałeś wszystkie
źródło: tldr
PobierzA tak serio to jak nic nie dały prośby to przejdź do groźby, postaw jej ultimatum, że jak nie zacznie o siebie dbać to odejdziesz, a jeśli nawet to nie zadziała, to nic innego poza rozwodem w gre nie wchodzi imo.
@betonowa_klata: zmiana diety, przede wszystkim odstawienie cukru i zwiększenie podaży białka. Polecam materiały tego Pana:
https://www.youtube.com/watch?v=TzgsZ8DXhGs
Coraz lepsze te baity ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcesz mieć dziecka z kimś takim uwierz mi
Na przyszłość -jak coś piszesz to nie pisz ściany tekstu. Ja odpadłem jak tylko zobaczyłem tyle linijek i ani jednego akapitu
@mirko_anonim: kochankę sobie ogarnij, bo się wykończysz
źródło: signal-2024-08-12-155749_002
Pobierz