Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +579
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +2
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

@mirko_anonim: Wypad z tagu nornik
ILE TY K---A MASZ LAT?
@mirko_anonim: przecież ona właśnie dała wam szanse i to bardzo długą. do tego podejrzewam ze to ty byłeś głównym "popychaczem" tej relacji, a to duży błąd. dziewczyna pewnie miała nadzieje ze z czasem pojawi się ta prawdziwa miłość, ale niestety to mit wciskany przez disneja albo manipulujące grażyny. jeśli na starcie nie ma "fuck yes" to później się ono nigdy nie
@mirko_anonim: XD przecież ona nie chce z tobą już być. standard, że nie znasz dnia ani godziny. Dla niej to się skończyło już może nawet i miesiące temu.
To tak jakbyś poszedł na cmentarz wykopał trumnę i próbował kości przywracać do życia. no bez sensu.
@mirko_anonim: A koleżanka ma na imię Sebastian.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Zakładam że od dłuższego czasu chciała skończyć ale dopiero zmiana pracy i zarobków (zarabia więcej? ile razy? więcej od ciebie?) dało jej poduszkę żeby to zrobić bez "zmiany standardów życia".
Zapewne od jakiegoś czasu już kogoś ma i nie zdziw się że jak rozstaniu po kilku dniach okaże się że jest w nowym związku. Mogę się mylić oczywiście.
@mirko_anonim: tu właśnie zakopałeś swoje jaja. Zrozum chłopie, że nie ma czegoś takiego, jak to że dziewczyna "daje szansę". Może z wiekiem zrozumiesz
@mirko_anonim Co zakończyć? Nie ma już czego kończyć. Tego związku już nie ma. Ocknij się, chłopie.