Aktywne Wpisy

moll +18
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

mleko3-2procent +514
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz

Wystawili mi fakture na 700zł. No chyba oszaleli
#hosting #www #serwery #domena
Oczywiście zależy na czym Ci zależy. Dla mnie ważne to darmowy SSL, szybka pomoc techniczna i tanie odnowienia .pl a to wszystko ma ta firma.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej, a migracja jest w cenie usługi.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie SeoHost https://seohost.pl/najszybszy-hosting-ssd-nvme
Z kodem rabatowym WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Chętnie sprawdzimy, co możemy zrobić, aby oferta była dla Ciebie korzystniejsza.
Bardzo podobała mi się też oferta hostline, ale nie miałem szansy przetestować. Ktoś mi również polecał sprintdatacenter.pl albo, z niepolskich, namecrane.com.
Koszta drodzy milordzi
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego jedne z najtańszych przedłużeń domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20%
własnie zabieram się do przeprowadzki
najsmutniejsze jest że nikt nic nie napisał nie poinformował o zamianie właściciela
panowie
@mp5sd6: znalazłeś już alternatywę? Od 3 lat opłacałem najtańszy pakiet w HostingHouse za 30 zł netto i dziś po zalogowaniu się w Panelu Klienta po prostu przeżyłem szok. 600 zł za przedłużenie serwera.
Po kilku wymianach zdań z właścicielem nowego hostingu poszedłem do Hostido
Przyjazny panel, cena spoko, chyba jedne z najlepszych cen domen na rynku więc poszedłem z całym inwentarzem
Dobrze mieć kontakt z ludźmi którym zależy.
Komentarz usunięty przez autora