Wpis z mikrobloga

@Tancerzowy_dyslektyk: Zerknij na ofertę seohost.pl, mam i sobie chwalę.
Oczywiście zależy na czym Ci zależy. Dla mnie ważne to darmowy SSL, szybka pomoc techniczna i tanie odnowienia .pl a to wszystko ma ta firma.

• Odpowiedz
@Tancerzowy_dyslektyk: Zmiany w ofercie są rezultatem rozwoju oraz podnoszenia standardów obsługi, jak i jakości usług. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym całodobowym Działem Obsługi Klienta, celem znalezienia najlepszego rozwiązania i dostosowania oferty do Twoich potrzeb.

Chętnie sprawdzimy, co możemy zrobić, aby oferta była dla Ciebie korzystniejsza.
  • Odpowiedz
@Tancerzowy_dyslektyk: Cumplu, zależy czego oczekujesz. Dzisiaj zakończyłem przenosiny z atthost (fakturka na ponad 700pln) na small.pl (młodszy brat mydevil.net) i mogę polecić. Dla mnie kluczowa była obsługa wielu domen i skrzynek pocztowych, pojemność dyskowa ma drugorzędne znaczenie. 25zł/rok za 5GB mnie w zupełności satysfakcjonuje. Dodatkowo, BOK działa bardzo sprawnie.

Bardzo podobała mi się też oferta hostline, ale nie miałem szansy przetestować. Ktoś mi również polecał sprintdatacenter.pl albo, z niepolskich, namecrane.com.
  • Odpowiedz
@Tancerzowy_dyslektyk: Cześć, zapoznaj się z naszą ofertą https://hostido.pl/polecam/WYKOP

Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego jedne z najtańszych przedłużeń domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.

Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20%
  • Odpowiedz
Dla informacji powiem że hostinghouse.pl również został sprzedany do nazwa.pl i cena za najtańszy hosting to 600 netto

własnie zabieram się do przeprowadzki

najsmutniejsze jest że nikt nic nie napisał nie poinformował o zamianie właściciela
panowie
  • Odpowiedz
własnie zabieram się do przeprowadzki

@mp5sd6: znalazłeś już alternatywę? Od 3 lat opłacałem najtańszy pakiet w HostingHouse za 30 zł netto i dziś po zalogowaniu się w Panelu Klienta po prostu przeżyłem szok. 600 zł za przedłużenie serwera.
  • Odpowiedz
@Artok: ja też przeżyłem szok. Miałem w hostingouse 3 hostingi i 13 domen

Po kilku wymianach zdań z właścicielem nowego hostingu poszedłem do Hostido

Przyjazny panel, cena spoko, chyba jedne z najlepszych cen domen na rynku więc poszedłem z całym inwentarzem

Dobrze mieć kontakt z ludźmi którym zależy.
  • Odpowiedz