@Tancerzowy_dyslektyk: Zerknij na ofertę seohost.pl, mam i sobie chwalę. Oczywiście zależy na czym Ci zależy. Dla mnie ważne to darmowy SSL, szybka pomoc techniczna i tanie odnowienia .pl a to wszystko ma ta firma.
@Tancerzowy_dyslektyk: Zmiany w ofercie są rezultatem rozwoju oraz podnoszenia standardów obsługi, jak i jakości usług. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym całodobowym Działem Obsługi Klienta, celem znalezienia najlepszego rozwiązania i dostosowania oferty do Twoich potrzeb.
Chętnie sprawdzimy, co możemy zrobić, aby oferta była dla Ciebie korzystniejsza.
@Tancerzowy_dyslektyk: Cumplu, zależy czego oczekujesz. Dzisiaj zakończyłem przenosiny z atthost (fakturka na ponad 700pln) na small.pl (młodszy brat mydevil.net) i mogę polecić. Dla mnie kluczowa była obsługa wielu domen i skrzynek pocztowych, pojemność dyskowa ma drugorzędne znaczenie. 25zł/rok za 5GB mnie w zupełności satysfakcjonuje. Dodatkowo, BOK działa bardzo sprawnie.
Bardzo podobała mi się też oferta hostline, ale nie miałem szansy przetestować. Ktoś mi również polecał sprintdatacenter.pl albo, z niepolskich, namecrane.com.
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego jedne z najtańszych przedłużeń domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych. PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy. PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20%
@mp5sd6: znalazłeś już alternatywę? Od 3 lat opłacałem najtańszy pakiet w HostingHouse za 30 zł netto i dziś po zalogowaniu się w Panelu Klienta po prostu przeżyłem szok. 600 zł za przedłużenie serwera.
Wystawili mi fakture na 700zł. No chyba oszaleli
#hosting #www #serwery #domena
Oczywiście zależy na czym Ci zależy. Dla mnie ważne to darmowy SSL, szybka pomoc techniczna i tanie odnowienia .pl a to wszystko ma ta firma.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej, a migracja jest w cenie usługi.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie SeoHost https://seohost.pl/najszybszy-hosting-ssd-nvme
Z kodem rabatowym WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Chętnie sprawdzimy, co możemy zrobić, aby oferta była dla Ciebie korzystniejsza.
Bardzo podobała mi się też oferta hostline, ale nie miałem szansy przetestować. Ktoś mi również polecał sprintdatacenter.pl albo, z niepolskich, namecrane.com.
Koszta drodzy milordzi
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego jedne z najtańszych przedłużeń domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20%
własnie zabieram się do przeprowadzki
najsmutniejsze jest że nikt nic nie napisał nie poinformował o zamianie właściciela
panowie
@mp5sd6: znalazłeś już alternatywę? Od 3 lat opłacałem najtańszy pakiet w HostingHouse za 30 zł netto i dziś po zalogowaniu się w Panelu Klienta po prostu przeżyłem szok. 600 zł za przedłużenie serwera.
Po kilku wymianach zdań z właścicielem nowego hostingu poszedłem do Hostido
Przyjazny panel, cena spoko, chyba jedne z najlepszych cen domen na rynku więc poszedłem z całym inwentarzem
Dobrze mieć kontakt z ludźmi którym zależy.
Komentarz usunięty przez autora