Aktywne Wpisy

Finesta +960
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
PorzeczkowySok +52

1. Polski indeks zleci do piekła.
2. Zagraniczne spółki zaczną zamykać w Polsce swoje montownie finansowo informatyczne.
3. Nie mamy żadnej, własnej gospodarki XD więc bezrobocie wystrzeli.
4. Ceny mieszkań spadną luzem o połowę. A że obcokrajowcy zaczną wyjeżdżać za robotą to kurnikowcy zostają z ręką w gaciach i wynajmują za kilka stówek albo w ogóle.
Tak se myślę.
#nieruchomosci #gielda #ekonomia #gospodarka
@mickpl: niewykonalne w tym kraju. Zaraz będzie rządowy interwencyjny skup mieszkań i odszkodowania za brak najemców.
@mickpl: xDDDDDDDDD
@dafto: Za co? Mamy procedurę nadmiernego deficytu xd
@GomiGomi: Ciężko jak tak wygląda globalny hub finansowy teraz XD
źródło: nikkei
Pobierz@mickpl: narazie to widzę tylko możliwość aby spadły do trendu inflacyjnego. Czyli jak inflacja wynosiła 40% a ceny nieruchomości poszły 60-70% to tu widzę możliwość spadków do cen inflacyjnych. Na dzień dzisiejszy przy aktualnej zdolności kredytowej podobnej do 2021 to ceny powinny
@JanTadeusz: My jesteśmy rynkiem podwyższonego ryzyka, więc jak sprawdzi się to o czym mówią od rana wszyscy analitycy XD to czeka nas sroga recesja. Dostaniemy po pupie z tej okazji najbardziej. Panika jest ogromna, ale może się jeszcze uspokoi.
@Khaine: się wydrukuje, albo zabierze resztę z OFE czy tam z PPK.
Drogie nieruchomości są dobrem tego narodu
@acpiorundc: Też sądzę, że mówimy raczej o spadkach rzędu max 15% gdzie spekulanci byli mało aktywni, do może 25-30% gdzie byli bardzo