Aktywne Wpisy

cheture +11
jakie macie plany na piątek wieczur

krolowa_lodu +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#zwiazki
Cześć. Rozstałam się z chłopakiem już jakiś czas temu, wyprowadziliśmy się od siebie, rozmawialiśmy bardzo mało. Dwa tygodnie temu powiedział mi, że nie chce ze mną kontaktu, że chce iść z życiem przodu, że mnie zablokuje etc. Z racji, że wiązało nas jeszcze wspólnie wynajmowane mieszkanie to napisał do mnie w tej sprawie natomiast rozmowa poszła w tą stronę, że on wyskoczył do mnie z tekstem, że wie że rozmawiam już innym gościem bo się nim nie interesuje, że z szacunku do relacji i do niego nie powinnam przez najbliższy rok pisać z typkami... jakby no wiem, że muszę swoje przecierpieć ale on chce mi życie układać czy jak? Nie wiem co mam myśleć, sam powiedział że mam spadać, i że lepiej gdy nie będziemy rozmawiać a tutaj jednak oczekiwał że będę za nim skakać gdzie to on ze mną zerwał?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dorośli ludzie - nie jesteście już razem. Niech każde idzie w swoją stronę i robi co chce. Po co to wywlekać na mirko i się zastanawiać. To chyba jasne, że nie może Ci już życia układać. Co to za problem w ogóle?
A tak serio to napisz mu, że chyba go p------o i sama go zablokuj
@mirko_anonim: olać. Załatw co musisz i usuń kontakty, jak trafisz na kogoś z problemami ze sobą to nawet grzecznościowe kontakty będą głupim pomysłem.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
przypomnij mu że obiecał że cię zablokuje i że liczysz na to że w końcu to zrobi
to że on sobie wyobraża że lepiej wie jak powinnaś się zachowywać / co robić - to jedno, a drugie to jak ty przyjmujesz takie uwagi
nawet jeżeli w tym związku on był tym "mądrzejszym", "doświadczonym" i się go słuchałaś, to rada że masz nie pisać z nikim przez rok, to jest
@mirko_anonim: to idź się zapytaj rodziców zamiast brać się za sprawy dla dorosłych.