Aktywne Wpisy

splinter96 +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +15
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

#zwiazki
Cześć. Rozstałam się z chłopakiem już jakiś czas temu, wyprowadziliśmy się od siebie, rozmawialiśmy bardzo mało. Dwa tygodnie temu powiedział mi, że nie chce ze mną kontaktu, że chce iść z życiem przodu, że mnie zablokuje etc. Z racji, że wiązało nas jeszcze wspólnie wynajmowane mieszkanie to napisał do mnie w tej sprawie natomiast rozmowa poszła w tą stronę, że on wyskoczył do mnie z tekstem, że wie że rozmawiam już innym gościem bo się nim nie interesuje, że z szacunku do relacji i do niego nie powinnam przez najbliższy rok pisać z typkami... jakby no wiem, że muszę swoje przecierpieć ale on chce mi życie układać czy jak? Nie wiem co mam myśleć, sam powiedział że mam spadać, i że lepiej gdy nie będziemy rozmawiać a tutaj jednak oczekiwał że będę za nim skakać gdzie to on ze mną zerwał?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dorośli ludzie - nie jesteście już razem. Niech każde idzie w swoją stronę i robi co chce. Po co to wywlekać na mirko i się zastanawiać. To chyba jasne, że nie może Ci już życia układać. Co to za problem w ogóle?
A tak serio to napisz mu, że chyba go p------o i sama go zablokuj
@mirko_anonim: olać. Załatw co musisz i usuń kontakty, jak trafisz na kogoś z problemami ze sobą to nawet grzecznościowe kontakty będą głupim pomysłem.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
przypomnij mu że obiecał że cię zablokuje i że liczysz na to że w końcu to zrobi
to że on sobie wyobraża że lepiej wie jak powinnaś się zachowywać / co robić - to jedno, a drugie to jak ty przyjmujesz takie uwagi
nawet jeżeli w tym związku on był tym "mądrzejszym", "doświadczonym" i się go słuchałaś, to rada że masz nie pisać z nikim przez rok, to jest
@mirko_anonim: to idź się zapytaj rodziców zamiast brać się za sprawy dla dorosłych.