Wpis z mikrobloga

@Kalifornix: Przypomniała mi się scena (uwaga spoiler) z filmu "Służby specjalne". Jeden z głównych bohaterów wraz z żoną starali się adoptować dziecko. Pani od adopcji pytała się czy nie przeszkadza im na przykład dziecko innego niż białe koloru skóry, chore itp. Na co odpowiedzieli, że nie. Po czym ta żona, niby taka nowoczesna (tak przedstawiona była jej postać) powiedziała, że nie chce cygańskiego dziecka, czym wzbudziła konsternację u tej pani
  • Odpowiedz
tolerancyjne neuropki potrafią wyzywać innych od gejów

@dobry-informatyg: homofoba, a najlepiej jakiegoś hardego narodowca nazwać gejem to przyjemność. Przecież żaden neuropek nie traktuje tego jako prawdziwej obelgi, come on!
  • Odpowiedz
  • 9
Neuropki są tak tolerancyjne, że blokują Cię kiedy używasz argumentów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 6
@wanghoi:

czyli według Ciebie cuckoldzie białorycerzu już nie wolno zapytać o pochodzenie polskiej witaminki?

No tak, wytykanie twojego chamstwa i insynuacji to białorycerzenie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kalifornix spójrz w komentarze, typ tam został wyjaśniony za takie durne wpisy. Ewka to prosta dziewczyna używająca chłopskiego rozumu, ale dom dziecka to nie argument.
  • Odpowiedz
  • 6
@wanghoi: Forma zadania tego "pytania" (czyt. insynuacji przebranej za pytanie). Zaraz obok twojej próby wyzywania mnie od białorycerzy i twojego rżnięcia głupa w tej chwili.
  • Odpowiedz
  • 5
@wanghoi:
Ty masz czelność mnie wyzywać od sekciarzy xD
To, że nadal nie rozumiesz na czym polega wyjątkowe chamstwo jakim się dzisiaj popisałeś mówi nad wyraz dużo o tobie.
  • Odpowiedz