Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +92

#rower #polskiedrogi #szosa #perlapulnocy
źródło: IMG_6695
PobierzI widać liczę na to że niektórzy zrozumieją analogię, ech.
@wspodnicynamtb: Rozumiem że jak mi zrobią na środku taki próg zwalniający, że zostawiam na nim połowę podwozia, to mogę go omijać zjeżdżając na chodnik?
Jednak nie lubię takiego ględzenia, że coś komuś w ścieżce rowerowej nie pasuje, więc on ma to w dupie i będzie jeździł po drodze - bo równie dobrze to
A co do tego co komu pasuje: tu prawo jest regulowane i jest to nasza decyzja czy w cenie mandatu chcemy coś robić czy nie.
Nie znasz wszystkich ani rowerzystów ani kierowców. Jeżdżąc po drogach razem z samochodami od 11 lat na rowerach różnego typu widzę, że każdy centymetr zostawiony dla kierowcy zostanie wykorzystany przeciwko mnie przy okazji wyprzedzania na 3go. Ale jak mogę kogoś przepuścić albo machnąć że droga wolna
@wspodnicynamtb: ach no tak, brak kilku namalowanych rowerków to jest problem całkowicie uniemożliwiający korzystanie z tej ścieżki. Wiesz co, rozmowa z Tobą nie ma żadnego sensu, idź dalej sobie jeździć po ulicy zamiast po infrastrukturze rowerowej i ciągle płacz, że kierowcy mają czelność korzystać z drogi, na pewno coś wtedy się zmieni.