Aktywne Wpisy
mrocznegacie +664
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
lord-nihilus +78
p0lka oburzona że nawet germany nie pozwalają babom ubierać się jak ulicznice na siłowni, przyzwyczajona że w kukoldystanie może chłopom nawet nasrać na łeb i nic nie powiedzą
#p0lka #kukoldystan
#p0lka #kukoldystan
#alkoholizm #smieci #alkoholizm #bekazpodludzi #ekologia #polska
@Wychwalany: Ja pamiętam jak byłem z 15 lat temu w Holandii, to za opakowanie na trawę była kaucja 0,50 euro, takie małe plastikowe na 2 gramy.
@MisterSiara: jest kaucja na butelki od piwa, a jak chcesz je oddać to tylko z paragonem xD C-----y system
@eltanol3000: aby ludzie kupowali 0,5 litra? i stawali się alkoholikami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- panie, czego pan nie kupisz sobie 0,5 litra tylko co chwilę przychodzisz po małpkę? 0,5 litra się o wiele bardziej opłaca
- nie jestem alkoholikiem aby kupować codziennie 0,5 litra
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-weźmy litra
-nie no litra nie wypijemy
-to dwie 0,5 proszę
Plastikowe, z którymi problem jest znacznie mniejszy, będzie trzeba targać do sklepu, a klienci VIP jak śmiecili tak dalej będą.
Butelki szklane jednorazowe, czyli głównie a-----l wysokoprocentowy, są wykluczone z systemu. Szklane tylko wielorazowe będą z kaucją, czyli tak jak dotychczas, po piwie i nawet nie wszystkie, bo to producent/sklep decyduje czy
Proste i genialne rozwiązanie problemu. Może warto zgłosić taką propozycję do Ministerstwa Klimatu i Środowiska? Można wysłać taki wniosek przez epuap.
Wiadomo jak się kupuje tyle ile się butelek przyniosło to z reguły sklepowa nie robi problemu, ale dalej to huja daję bo nikt ci nie zapłaci za sprzątanie butelek.
może od kogoś nie walić po wypiciu takiej buteleczki?