Wpis z mikrobloga

@lord-nihilus dlaczego „p0lka” i gdzie ty tu widzisz OBURZENIE? Ona po prostu opisała sytuację i zadała pytanie. Typowe u wykopków nadinterpretowywanie tego co widzą żeby tylko pasowało do z góry przyjętej wypaczonej tezy i waszego zrytego mentalu xD
  • Odpowiedz
@lord-nihilus Swoją drogą byłeś ty typie kiedykolwiek na siłowni? większość facetów których widuję ćwiczy bez koszulki, w samych gaciach. Ludzie na siłowni się pocą, im mniej ciuchów mają na sobie tym jest im wygodniej i lżej.
  • Odpowiedz
  • 9
Ona po prostu opisała sytuację i zadała pytanie

@Alzena: a zadała to pytanie BO? Bo pewnie jej to nie rusza i po prostu była ciekawa xD Taki gaslighting to sobie możesz robić swojemu cuckowi p0lko

Ludzie na siłowni się pocą, im mniej ciuchów mają na sobie tym jest im wygodniej i lżej.

ale do kogo pretensje, możesz sobie z nimi jechać do bundestagu i tam forsować prawo które zabrania germańskim
  • Odpowiedz
@Alzena: To powiem Ci, że nie wiem na jaką siłownie chodzisz. U mnie chłopy noszą t-shirty lub żonobijke + luźne spodenki. Natomiast co do dziewczyn to jest różnie, ale widok wgryzającego się pieroga przez "dopasowane" spodenki jest dosyć częsty
  • Odpowiedz
@lord-nihilus: Az sobie zapiszę Twój 'komentarz', będzie fajnym przykładem do pokazania jak sprane głowy mają niektórzy.

Dziewczyna w sieci: 'U mnie w mieście nie można ćwiczyć w staniku sportowym, jak to w Polsce wygląda?'
Wykopek: 'ale pOlka, chciałaby aby chłopom na łeb można było nasrać'
xD

Swoją drogą takie staniki sportowe zakrywają tyle samo ciała co przeciętna bluzka odsłaniająca brzuch, co 4 dziewczyna latem na ulicy ma na sobie taką.
  • Odpowiedz
Korzystalem z kilkanastu siłowni nigdy w zyciu czegos takiego nie widziałem. Zaraz delikwent byłby wyproszony. Powiedz mi w jakiej siłowni tak masz jeśli jest w mojej okolicy to z checia sie przejde.

@czerwona-zielonka: dokładnie. podbijam. @Alzena
  • Odpowiedz
@Alzena:

większość facetów których widuję ćwiczy bez koszulki

Jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś ćwiczył bez koszulki.
Poza tym to jest kwestia higieny i czystości bo nikomu nie chce się trenować na sprzęcie gdzie są krople potu
  • Odpowiedz
@Alzena: Gdzie są te siłownie, że chłopy ćwiczą bez koszulek, ja 6 miechów chodziłem regularnie i nie widziałem ani razu chłopa co by ćwiczył bez koszulki, a u mnie 90% korzystających to byli faceci
  • Odpowiedz