p0lka oburzona że nawet germany nie pozwalają babom ubierać się jak ulicznice na siłowni, przyzwyczajona że w kukoldystanie może chłopom nawet nasrać na łeb i nic nie powiedzą
@lord-nihilus dlaczego „p0lka” i gdzie ty tu widzisz OBURZENIE? Ona po prostu opisała sytuację i zadała pytanie. Typowe u wykopków nadinterpretowywanie tego co widzą żeby tylko pasowało do z góry przyjętej wypaczonej tezy i waszego zrytego mentalu xD
@lord-nihilus Swoją drogą byłeś ty typie kiedykolwiek na siłowni? większość facetów których widuję ćwiczy bez koszulki, w samych gaciach. Ludzie na siłowni się pocą, im mniej ciuchów mają na sobie tym jest im wygodniej i lżej.
@lord-nihilus w p0lsce nie wpuszczają w koszulce, musi być stanik sportowy i najlepiej legginsy, a c---i to #kontenerynamleko bo jak się komuś deska podoba, to się powinien zastanowić nad swoją orientacją ¯_(ツ)_/¯
@Alzena: To powiem Ci, że nie wiem na jaką siłownie chodzisz. U mnie chłopy noszą t-shirty lub żonobijke + luźne spodenki. Natomiast co do dziewczyn to jest różnie, ale widok wgryzającego się pieroga przez "dopasowane" spodenki jest dosyć częsty
@lord-nihilus: Az sobie zapiszę Twój 'komentarz', będzie fajnym przykładem do pokazania jak sprane głowy mają niektórzy.
Dziewczyna w sieci: 'U mnie w mieście nie można ćwiczyć w staniku sportowym, jak to w Polsce wygląda?' Wykopek: 'ale pOlka, chciałaby aby chłopom na łeb można było nasrać' xD
Swoją drogą takie staniki sportowe zakrywają tyle samo ciała co przeciętna bluzka odsłaniająca brzuch, co 4 dziewczyna latem na ulicy ma na sobie taką.
@Alzena: Korzystalem z kilkanastu siłowni nigdy w zyciu czegos takiego nie widziałem. Zaraz delikwent byłby wyproszony. Powiedz mi w jakiej siłowni tak masz jeśli jest w mojej okolicy to z checia sie przejde.
Korzystalem z kilkanastu siłowni nigdy w zyciu czegos takiego nie widziałem. Zaraz delikwent byłby wyproszony. Powiedz mi w jakiej siłowni tak masz jeśli jest w mojej okolicy to z checia sie przejde.
większość facetów których widuję ćwiczy bez koszulki
Jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś ćwiczył bez koszulki. Poza tym to jest kwestia higieny i czystości bo nikomu nie chce się trenować na sprzęcie gdzie są krople potu
@Alzena: Gdzie są te siłownie, że chłopy ćwiczą bez koszulek, ja 6 miechów chodziłem regularnie i nie widziałem ani razu chłopa co by ćwiczył bez koszulki, a u mnie 90% korzystających to byli faceci
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#p0lka #kukoldystan
Ale gdzie są silownie gdzie wiekszosc facetow ćwiczy bez koszulki?
@Alzena: a zadała to pytanie BO? Bo pewnie jej to nie rusza i po prostu była ciekawa xD Taki gaslighting to sobie możesz robić swojemu cuckowi p0lko
ale do kogo pretensje, możesz sobie z nimi jechać do bundestagu i tam forsować prawo które zabrania germańskim
@Alzena: to na pewno siłownia a nie jakiś gejoklub?
@PodniebnyMurzyn: widocznie ciężko się czyta mając oczy zalane spermą
Dziewczyna w sieci: 'U mnie w mieście nie można ćwiczyć w staniku sportowym, jak to w Polsce wygląda?'
Wykopek: 'ale pOlka, chciałaby aby chłopom na łeb można było nasrać'
xD
Swoją drogą takie staniki sportowe zakrywają tyle samo ciała co przeciętna bluzka odsłaniająca brzuch, co 4 dziewczyna latem na ulicy ma na sobie taką.
@czerwona-zielonka: dokładnie. podbijam. @Alzena
@venomik: A zapisuj sobie, na zdrowie kukoldziku
Jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś ćwiczył bez koszulki.
Poza tym to jest kwestia higieny i czystości bo nikomu nie chce się trenować na sprzęcie gdzie są krople potu