Aktywne Wpisy
arnoldinho71 +15
#nieruchomosci
Tak drogie dzieci wygląda szczyt bańki na wynajmie. Droga chata w nowym budownictwie, przypuszczam że metraż to 60-70m2 cena to minimum bańka + ok. 200k wykończenie. Miniratka to wyjdzie z 8k minimum. Pokój 10m2 przyjmując minimalny czynsz 1500+350=1850. Kto pójdzie na pokój gdzie nie rozprostuje nóg i będzie mieszkać z 3 innymi osobami? Po co do mieszkania wzięte 2 miejsca parkingowe jeśli najemcami mają być studenty dojeni już na
Tak drogie dzieci wygląda szczyt bańki na wynajmie. Droga chata w nowym budownictwie, przypuszczam że metraż to 60-70m2 cena to minimum bańka + ok. 200k wykończenie. Miniratka to wyjdzie z 8k minimum. Pokój 10m2 przyjmując minimalny czynsz 1500+350=1850. Kto pójdzie na pokój gdzie nie rozprostuje nóg i będzie mieszkać z 3 innymi osobami? Po co do mieszkania wzięte 2 miejsca parkingowe jeśli najemcami mają być studenty dojeni już na
InnyWymiar90 +39
Jeden pindol był cieniutki, a drugi gruby jak świnia. Może ukąszenie świni boli, lecz to rany po leszczynie goją się dłużej.
Gdzie w wieku 30 lat poznawać kobiety NA ŻYWO?
Skoro #tinder jest dla topki mężczyzn, a jednak większość osób jest w granicy przeciętnej to przecież ta cała reszta (prócz topki) musi gdzieś poznawać te kobiety i poznaje bo widzę przecież po swoich facebookowych/instagramowych znajomych, że łączą się w pary, czasem ktoś się rozejdzie, potem fotka z inną, więc jakieś życie poza tinderem musi istnieć. Zresztą widać na ulicy masę przeciętnych typów z kobietami, więc do jasnej cholery musieli gdzieś je poznać. Pytanie tylko gdzie poznawać w tym wieku?
#przegryw #tfwnogf #relacje #zwiazki #blackpill#niebieskiepaski #redpill #feels #agepill #wykop30club #wykop30plus #doroslosc #randki #depresja #przegrywpo30tce #znajomi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie jestem jakoś bardzo przystojny a na tinderze poznałem w 2 dni dziewczynę i się z nią spotkałem. A ogólnie to z 3 pisałem. Mój znajomy również Alvaro nie jest a co chwile słyszę że u jakiejś baby był
@Mezomorfix: XD
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
A zagadałem tak że gdy miałem pare to jej łapkę wysłałem i ona napisała
@Mezomorfix: ale to może Ty masz dobry wygląd / foty i myślisz że każdemu tak wychodzi?
typowo piszesz właśnie jak koleś dobrze wyglądający który jakby nawet nie potrafi percepcyjnie zrozumieć że ma powodzenie bo ma dobrą twarz / wzrost a nie dlatego że ma super gadkę i odważył się założyć tindera
@mirko_anonim: generalnie jedyna poprawna odpowiedź to WSZĘDZIE I NIGDZIE
nie ma dedykowanych miejsc dla osób 30+ jakichś "single party" - można się udać np. na te szybkie randki albo na jakieś wydarzenia miejskie typu koncert, wystawa fotograficzna,
Ponadto nie każda kobieta to niedowartościowana nastolatka która będzie szukać ultra przystojniaka aby pochwalić się koleżankom. Wiele osób szuka normalnej relacji zarówno kobiety jak i mężczyźni i nie każdego będzie interesowała relacja z j----ą.
Ponadto jeśli chodzi o brak efektów na tinderze to mi pokazywały koleżanki co goscie do nich wypisują oraz jakie zdjęcia potrafią wrzucać. Warto tez spojrzeć na to
@Mezomorfix: Nie nie wystarczy - albo sobie nie zdajesz sprawy ze swojego wyglądu i nie umiesz tego obiektywnie ocenić.
Tak samo można powiedzieć że cycata i dupiata blondynka będzie obiektywnie bardziej atrakcyjna od przysłowiowej szarej myszki w golfie, co nie oznacza że wielu facetów wybierze właśnie ją.
ja nie mówię, że się tam nikogo poznać nie da - ale czy będzie to frustrujące i męczące a koniec końców poznany partner będzie zadowalający to już pozostawiam do własnej oceny