Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdzie w wieku 30 lat poznawać kobiety NA ŻYWO?
Skoro #tinder jest dla topki mężczyzn, a jednak większość osób jest w granicy przeciętnej to przecież ta cała reszta (prócz topki) musi gdzieś poznawać te kobiety i poznaje bo widzę przecież po swoich facebookowych/instagramowych znajomych, że łączą się w pary, czasem ktoś się rozejdzie, potem fotka z inną, więc jakieś życie poza tinderem musi istnieć. Zresztą widać na ulicy masę przeciętnych typów z kobietami, więc do jasnej cholery musieli gdzieś je poznać. Pytanie tylko gdzie poznawać w tym wieku?

#przegryw #tfwnogf #relacje #zwiazki #blackpill#niebieskiepaski #redpill #feels #agepill #wykop30club #wykop30plus #doroslosc #randki #depresja #przegrywpo30tce #znajomi

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdzie w wieku 30 lat poznawać kobiety  NA ŻYW...

źródło: comment_1669410210Rs1C6Jzj3YEXrp4egdS9Pz

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jak czujesz na sobie wzrok samicy to normalnie podchodzisz i mówisz 'hej', uśmiechasz się i dalej już z górki. Ja mam 34lvl prawie i sposób działa dobrze. Możesz spróbować w barze/klubie/na koncercie/na ulicy/w parku, gdziekolwiek.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wogóle źle jest zdefiniowane co to znaczy "topka" tinder jest przede wszystkim dla tych co mają dobre zdjęcia ale zrobienie sobie sweet foci to nie jest dobry cel w życiu, pieniądze - no raczej też nie robienie np. doktoratu z fizyki daje mniej pieniędzy niż praca na platformie wiertniczej w norwegii ludzie mają swoje pasje wcale nie po to żeby lepiej wypaść na tinderze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: znajomi znajomych i miejsca gdzie integrują się ludzie, czyli wychodzicie ze znajomymi do miejsc typu festiwale, puby, gdzie są publiczne imprezy, jak masz zamulastych znajomych, albo w ogóle nie masz znajomych to jest trudniej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a próbowałeś tego tindera że tak mówisz? Czy tylko się nasluchales spierdoxów z wykopu którzy całymi dniami siedzą na tych kompach i się dziwią że ich dziewczyny nie chcą?
Nie jestem jakoś bardzo przystojny a na tinderze poznałem w 2 dni dziewczynę i się z nią spotkałem. A ogólnie to z 3 pisałem. Mój znajomy również Alvaro nie jest a co chwile słyszę że u jakiejś baby był
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Przez około pół roku na tinderze może miałem kilka par, ale głównie kończyło się ghostingiem czy brakiem odpowiedzi. Zrobiłem profesjonalne zdjęcia, a'la biznesowa sesja w korpo, no i zaczęło w końcu wpadać tak nawet kilka dziennie, więc coś w tym jest.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
@manny24: nie. Nie jesteśmy. Skończyło się na 2 spotkaniach. Nie pykło po prostu, w zasadzie mało wspólnych tematów, inne charaktery. Ale nie o to chodzi. Chodzi mi o to że na tinderze jak najbardziej można poznac kogoś.

A zagadałem tak że gdy miałem pare to jej łapkę wysłałem i ona napisała
  • Odpowiedz
Chodzi mi o to że na tinderze jak najbardziej można poznac kogoś.

@Mezomorfix: ale to może Ty masz dobry wygląd / foty i myślisz że każdemu tak wychodzi?

typowo piszesz właśnie jak koleś dobrze wyglądający który jakby nawet nie potrafi percepcyjnie zrozumieć że ma powodzenie bo ma dobrą twarz / wzrost a nie dlatego że ma super gadkę i odważył się założyć tindera
  • Odpowiedz
Gdzie w wieku 30 lat poznawać kobiety NA ŻYWO?

@mirko_anonim: generalnie jedyna poprawna odpowiedź to WSZĘDZIE I NIGDZIE

nie ma dedykowanych miejsc dla osób 30+ jakichś "single party" - można się udać np. na te szybkie randki albo na jakieś wydarzenia miejskie typu koncert, wystawa fotograficzna,
  • Odpowiedz
@Dietetyq: Mam normalny ryj. Dbam o siebie. Tyle wystarczy.
Ponadto nie każda kobieta to niedowartościowana nastolatka która będzie szukać ultra przystojniaka aby pochwalić się koleżankom. Wiele osób szuka normalnej relacji zarówno kobiety jak i mężczyźni i nie każdego będzie interesowała relacja z j----ą.

Ponadto jeśli chodzi o brak efektów na tinderze to mi pokazywały koleżanki co goscie do nich wypisują oraz jakie zdjęcia potrafią wrzucać. Warto tez spojrzeć na to
  • Odpowiedz
Mam normalny ryj. Dbam o siebie. Tyle wystarczy.

@Mezomorfix: Nie nie wystarczy - albo sobie nie zdajesz sprawy ze swojego wyglądu i nie umiesz tego obiektywnie ocenić.

Ponadto nie każda kobieta to niedowartościowana nastolatka która będzie szukać ultra przystojniaka aby pochwalić się
  • Odpowiedz
@Dietetyq: No właśnie jak napisałeś wygląd zewnętrzny jest głównym kryterium oceny. I nie oznacza to że każda będzie chciała chada 10/10 bo ona by wolała kogoś normalnego.
Tak samo można powiedzieć że cycata i dupiata blondynka będzie obiektywnie bardziej atrakcyjna od przysłowiowej szarej myszki w golfie, co nie oznacza że wielu facetów wybierze właśnie ją.
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: generalnie po prostu pokorzystaj z tej apki dłużej i ciekaw jestem czy wtedy będziesz miał o niej takie dobre zdanie ;)

ja nie mówię, że się tam nikogo poznać nie da - ale czy będzie to frustrujące i męczące a koniec końców poznany partner będzie zadowalający to już pozostawiam do własnej oceny
  • Odpowiedz