Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po latach przekopywania się w gównie, poznałem dziewczynę która z charakteru jest 10/10, jest bardzo zaangażowana, pracowita, mogę wypowiadać się o niej w samych superlatywach. Dziewczyna jest bardzo ładna, zadbana, w formie, tylko pewna część twarzy przez chorobę jest dosyć nieatrakcyjna, reszta niczym anioł. Oboje mamy 28 lat, spotykamy się już bardzo długo ale dalej się wstydzę przedstawić ją znajomym. Jak to zmienić? Jak przestać być takim zjebem?

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ewidentnie Ci to przeszkadza, a czas bedzie robil swoje. Szukales tutaj od mireczkow jakiegos potwierdzenia? Wycofaj sie, daj jej spokoj, nie spie*dol zycia. Pozna kogos kto nie bedzie sie wstydzil czesci twarzy.
  • Odpowiedz
z charakteru jest 10/10, jest bardzo zaangażowana, pracowita, mogę wypowiadać się o niej w samych superlatywach.

Jest taka bo:

pewna część twarzy przez chorobę jest dosyć nieatrakcyjna

Kompensuje to.
  • Odpowiedz
spotykamy się już bardzo długo ale dalej się wstydzę przedstawić ją znajomym. Jak to zmienić? Jak przestać być takim zjebem?

@mirko_anonim: Myślę, że już niedługo z tobą zerwie i nie będziesz musiał się nad tym zastanawiać. Wiem z własnego doświadczenia.
  • Odpowiedz
dlaczego, wszystko jest przecież okej narazie

@mirko_anonim: Jak jest wszystko ok, jak nie jest. To, że wstydzisz się pokazać ludziom swoją dziewczynę, bo ma jakąś wadę w wyglądzie to jest ogromna czerwona flaga i nie wróży dobrze na przyszłość. Z czasem zaczniesz jej przypisywać inne wady i nie będziesz akceptował. Miałam kiedyś chłopaka, któremu nie podobała się moja twarz i było dokładnie tak samo, jak opisujesz. Nie przyznawał się do
  • Odpowiedz