Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Mniej więcej. Chyba, że masz znajomych, którzy Cię zapraszają, żeby gdziekolwiek wychodzić to jeszcze coś może być jeśli także wytrwale podbijasz. Ale prawdopodobnie i tak z tego będzie związek taki tylko póki tamta nie znajdzie "lepszego".
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

W moim przypadku na każdym etapie eduakacji - w podstawówce, gimnazjum, liceum, studiach - KAZDA bardziej wartościowa dziewczyna była zajęta. ZAWSZE. O etapie po pracy to już nie wspomnę.....

Teoretycznie jak to się mówi : wagonik zawsze można odczepić. Tylko do tego trzeba mieć jaja, dynamine i przebojowośc, czyli wszystko to czego nie mam....
  • Odpowiedz
Czy słynna ściana u chłopa zaczyna się na 25 lvl jak to mawia się powrzechnie?

@mirko_anonim: wszystko zależy jak leży i przypadek indywidualny - generalnie to im facet starszy tym bardziej doświadczony i ma większe zasoby co jest atrakcyjne dla kobiet

z drugiej strony przeciętny facet nie ma już takiego łatwego dostępu do socjalizacji jak w szkole czy w kręgach znajomych gdzie jeszcze się ludzie nie powiązali w trwałe związki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja mam 26 i spokojnie z 20tkami moge sie umawiac, a nawet młodszymi tylko wtedy je czesto trzeba na miescie poznac po prostu. Ale fakt, wiekszosc polakow w tym wieku to juz nie ma zbyt duzego wyboru, polowa zakola ma xd jak ktos dobrze wyglada to jest nadal git
  • Odpowiedz
ja mam 26 i spokojnie z 20tkami moge sie umawiac, a nawet młodszymi tylko wtedy je czesto trzeba na miescie poznac po prostu. Ale fakt, wiekszosc polakow w tym wieku to juz nie ma zbyt duzego wyboru, polowa zakola ma xd jak ktos dobrze wyglada to jest nadal git

@Hfhfhfbrydjdn: no właśnie tutaj szanuje chociaż zrozumienie tej roli wyglądu i naprawdę "dobrze wygląda" to nie jest kwestia dobrania okularów i
  • Odpowiedz