Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy słynna ściana u chłopa zaczyna się na 25 lvl jak to mawia się powrzechnie? Bo według mnie ma to sens bo chyba tedy (?) kończy się studia (o ile ktoś sobie wydłużył na mgr) a więc kończy się dostęp do nowych znajomości i każdy idzie w swoją stronę i jak sobie nic nie ugrałeś do tej pory to masz problem. Oczywiście ktoś może skończyć wcześniej studia albo nie iść wgl to wtedy wcześniej.
Potem już tylko mocno pod górkę bo cały SMV leci w dół a dodatkowo brak socjalizacji i wszystkie zajęte. Jakiś peak w tym wieku to oczywiście cope no chyba że ktoś wierzy, że operacje szczęki i botoks u amerykańskich aktorów to przyszedł wraz z wiekiem sam ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wszystkie wady z wiekiem zostają uwidocznione bardziej, włosy wypadają i w zawrotnym tempie rośnie bebech. Na myśl o piwie dostajesz kaca a po pracy masz ochotę tylko spać. Na tinderze oczywiście 0 par. Zostają tylko miejskie legendy o legendarnych chłopach 30+ którzy wyrywają małolaty w klubie.

#przegryw #agepill #przegrywpo30tce #blackpill #tinder #hipergamia #wyglad

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy słynna ściana u chłopa zaczyna się na 25 ...

źródło: comment_1654020419mVqH4crDuTPgPYtEGowxxd

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Mniej więcej. Chyba, że masz znajomych, którzy Cię zapraszają, żeby gdziekolwiek wychodzić to jeszcze coś może być jeśli także wytrwale podbijasz. Ale prawdopodobnie i tak z tego będzie związek taki tylko póki tamta nie znajdzie "lepszego".
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

W moim przypadku na każdym etapie eduakacji - w podstawówce, gimnazjum, liceum, studiach - KAZDA bardziej wartościowa dziewczyna była zajęta. ZAWSZE. O etapie po pracy to już nie wspomnę.....

Teoretycznie jak to się mówi : wagonik zawsze można odczepić. Tylko do tego trzeba mieć jaja, dynamine i przebojowośc, czyli wszystko to czego nie mam....
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie, ściana u każdego pojawia się w innym momencie życia. mam za kilka miesięcy 30 - nigdy nie byłem w lepszej formie, ani 1 włos mi z głowy nie spadł, jestem we w miare spoko sytuacji finansowej, nie nosze koszul w kratkę z krótkim rękawem, ani śmiesznych koszulek w p--o, na tinderku sporo par, sporo wyjść, relationshipy, onsy, co tam chcesz, trenuję 2 sporty naraz, jedyne z czym się
  • Odpowiedz
Czy słynna ściana u chłopa zaczyna się na 25 lvl jak to mawia się powrzechnie?

@mirko_anonim: wszystko zależy jak leży i przypadek indywidualny - generalnie to im facet starszy tym bardziej doświadczony i ma większe zasoby co jest atrakcyjne dla kobiet

z drugiej strony przeciętny facet nie ma już takiego łatwego dostępu do socjalizacji jak w szkole czy w kręgach znajomych gdzie jeszcze się ludzie nie powiązali w trwałe związki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja mam 26 i spokojnie z 20tkami moge sie umawiac, a nawet młodszymi tylko wtedy je czesto trzeba na miescie poznac po prostu. Ale fakt, wiekszosc polakow w tym wieku to juz nie ma zbyt duzego wyboru, polowa zakola ma xd jak ktos dobrze wyglada to jest nadal git
  • Odpowiedz
ja mam 26 i spokojnie z 20tkami moge sie umawiac, a nawet młodszymi tylko wtedy je czesto trzeba na miescie poznac po prostu. Ale fakt, wiekszosc polakow w tym wieku to juz nie ma zbyt duzego wyboru, polowa zakola ma xd jak ktos dobrze wyglada to jest nadal git

@Hfhfhfbrydjdn: no właśnie tutaj szanuje chociaż zrozumienie tej roli wyglądu i naprawdę "dobrze wygląda" to nie jest kwestia dobrania okularów i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: męska ściana nie wygląda jak żeńska. U kobiet ściana dotyczy płodności i młodości. Facet nawet do 45 roku życia może wywoływać realne podniecenie u młodszej (przynajmniej do czasu), a kobiety w analogicznej sytuacji będą głównie milfami do zachcianek i realizacji fantazji. Mężczyźni i kobiety nie są równi i nigdy nie byli. Jedynie wobec prawa etc.
  • Odpowiedz