Aktywne Wpisy
ktos-z-przyszlosci +268

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

Dzień piąty, Narewka - Kurowo.
Niestety pojawiły się pierwsze problemy z rowerem. Po zajechaniu do serwisu w Białymstoku okazało się, że hak przerzutki mam do wymiany (╯︵╰,). Udało mi się jednak zamówić już tę część i powinna za niedługo czekać na mnie w #suwalki .
Przy okazji pytanie do mieszkańców tego miasta; Czy jesteście mi w stanie polecić jakiś serwis rowerowy, który mógłby mi jutro od ręki wymienić ten hak?
Dodatkowo, dzisiaj była pierwsza noc spędzona pod namiotem, plecy trochę bolą, ale damy radę ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#rowerowyrownik #rower #spierdotrip #menmikimenspierdotrip
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000014264
Pobierz@menmikimen: http://rowerska.pl/
albo tandem
W jednym i drugim powinni zrobić od ręki bo często ratują tutaj ludzi w sezonie którym coś się z-----o
Właśnie z tą regulacją przerzutki zawsze miałem problemy. Niby prostą robotą, ale zawsze coś zdupię. Wolę nie ryzykować.