Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +639
Z żoną przez ponad 2 lata staraliśmy się o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczęliśmy szukać przyczyn takich sytuacji, stąd też skierowaliśmy się do kliniki leczenia niepłodności, żeby zminimalizować szansę wystąpienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się

KiroNiro +352
XDDD Słyszycie faceciki? Macie KUPIĆ swojej kobiecie dom a jak nie to jesteś p---a. Jeszcze każecie księżniczce dokładać się do pizzy. #pieklokobiet #kukoldystan #logikarozowychpaskow
źródło: 1000016392
Pobierz

Dzień piąty, Narewka - Kurowo.
Niestety pojawiły się pierwsze problemy z rowerem. Po zajechaniu do serwisu w Białymstoku okazało się, że hak przerzutki mam do wymiany (╯︵╰,). Udało mi się jednak zamówić już tę część i powinna za niedługo czekać na mnie w #suwalki .
Przy okazji pytanie do mieszkańców tego miasta; Czy jesteście mi w stanie polecić jakiś serwis rowerowy, który mógłby mi jutro od ręki wymienić ten hak?
Dodatkowo, dzisiaj była pierwsza noc spędzona pod namiotem, plecy trochę bolą, ale damy radę ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#rowerowyrownik #rower #spierdotrip #menmikimenspierdotrip
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000014264
Pobierz@menmikimen: http://rowerska.pl/
albo tandem
W jednym i drugim powinni zrobić od ręki bo często ratują tutaj ludzi w sezonie którym coś się z-----o
Właśnie z tą regulacją przerzutki zawsze miałem problemy. Niby prostą robotą, ale zawsze coś zdupię. Wolę nie ryzykować.