Aktywne Wpisy

NoMoreTearsJustSmile +637
Polecam dzisiejszy program #uwaga #tvn odnośnie strzelaniny w Bystrzycy Kłodzkiej.
Na miejscu stawił się jeden z kolegów zastrzelonego, co zaczepiali instruktora strzelectwa. Typowy patus widać że nabuzowany po dragach, giba się na nogach xD mówi że nie zaczepiali nikogo, na co ludzie wokół mówią że ciągle zaczepiają ludzi szczególnie pod monopolowym i mieszkańcy się boją xD
Już nie mówiąc że git seba odtwarza na antenie każdy szczegół, a 2
Na miejscu stawił się jeden z kolegów zastrzelonego, co zaczepiali instruktora strzelectwa. Typowy patus widać że nabuzowany po dragach, giba się na nogach xD mówi że nie zaczepiali nikogo, na co ludzie wokół mówią że ciągle zaczepiają ludzi szczególnie pod monopolowym i mieszkańcy się boją xD
Już nie mówiąc że git seba odtwarza na antenie każdy szczegół, a 2

izimizixdd +18
Gdybyście mogli wybrać w jakim miejscu w Polsce moglibyście mieszkać, to co byście wybrali?
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)

Zauważyliście, że dzieci są bardzo nieporadne w dzisiejszych czasach? Spotkałam się z przyjaciółkami ostatnio i jedna śpi w jednym łóżku z 5 - letnią córką. Ja w wieku 5 lat zostawałam w domu sama z 3 - letnim bratem i musiałam się nim opiekować. Dzisiaj nie do pomyślenia.
Rodzice a w szczególności matki stały się tak nadopiekuńcze, że dzieciaki nie mogą zostać same na chwilę, bo od razu płaczą. Ja umiałam się sama bawić, a teraz dzieckiem się trzeba zajmować 24/7.
Z czego to wynika?
Widzę też, że dzieci zdecydowanie później zaczynają czytać. Moja siostrzenica skończyła 1 klasę podstawówki i niewiele dzieci umie płynnie czytać ze zrozumieniem. Ja czytałam sama książki już w zerówce, a znam dzieci, które płynnie nauczyły się czytać w przedszkolu.
Niektóre dzieci w 1 klasie podstawówki nie umieją same sobie zawiązać sznurowadeł.
Sory ale według mnie młode matki wychowują dzieci na kaleków. A gdzie jest w tym wszystkim ojciec? Nie wiem, ale widzę że ojcowie teraz i owszem, dużo zajmują się dziećmi, ale nie mają żadnego wpływu na wychowanie. Takie to "głowy rodziny".
#dzieci #zwiazki #szkola #rodzice #madki #logikarozowychpaskow #madka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja mam bliźniaki więc czlowiek nie ma siły i czasy by się cackać i w szoku jestem, że moje dzieci są czasem zwinniejsze i sprytniejsze od dzieci duzo starszych.
Trudno orzec co bardziej wzbiera we mnie odruch wymiotny.
Ja wiem, że wewnętrzne ego kusi żeby ocenic innych i się porówywac, ale zdus to w sobie. Ja się już na tym nacielam i wiem jakie to jest głupie. Moje dziecko jest zwinne i skacze po
@mirko_anonim: Zauważyłem, że wykopki używają dowodów anegdotycznych żeby stawiać bardzo odważne tezy xD
Też to zauważyłeś?
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@ciemnienie: Ta, na pewno spanie z 5-letnim dzieckim w jednym łóżku