Aktywne Wpisy
xr38 0
Mam plan przeprowadzić się do Wrocławia, kupić tam mieszkanie. Na jakie dzielnice warto zwracać uwagę w budżecie ~15k/m2? Metrażowo celuje w 45-50m2. Da się cos sensownego kupić we Wrocławiu w tej cenie z rynku wtórnego, gotowego do zamieszkania? Jakie dzielnice polecacie, jakie odradzacie?
#wroclaw
#wroclaw

tyrytyty +72

Komentarz usunięty przez autora
A jak chodzi o bezpieczenstwo to te twoje miesnie to jedno wielkie XD bo juz dawno wynaleziono skuteczniejsze sposoby na obrone jak chociazby gaz pieprzowy czy paralizator nie wspominajac o tym ze polowa tych typow co cwiczy na silce zapomina o jakimkolwiek treningu na gibkosc czy
A jak chcesz zmienić sylwetkę to wejdź na masę i pochodź na siłownię. Po roku będziesz wyglądać o wiele lepiej. I uwaga - nic to nie zmieni w tym kontekście.
Sporty siłowe, siłownia, sztuki walki itp. wyrabiają przede wszystkim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@exystexys: może zmienić - podnieść jego pewność siebie a to z kolei sprawić że już nie będzie się tak kompromitować przy laskach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ech, kiedy się nauczycie, dobra sylwetka dodaje z 1-2 punkty w skali ruchensteina, ale sama w sobie nie rozwiązuje żadnych problemów.
Swoją drogą według ankiet kobiety preferują bardziej szczurowatych niż do***anych, tj. takich z "sylwetką biegacza".
@mirko_anonim: nie martw sie - to da sie wyleczyc. Gorzej w 2 strone (choc znam goscia 174 bawiacego sie w kulturystyka i nie majacego problemu z wpadajacymi w oczy paniami). Zreszta znam tez takich suchoklatesow
@mirko_anonim: To chyba tylko takie laski z ustami jak śpiwory i makijażem jakby pracowały pod latarnią.
Normalna dziewczyna woli raczej szczupłego chłopaka, ew. z odrobiną mięśni (ale mam tu naprawdę na myśli odrobinę, nie wmawiajcie mi, że nie potrafię odróżnić kulturysty na sterydach od chłopaka, który chodzi raz w tygodniu na basen).
Są też na tyle bezczelne żeby na pierwszej/drugiej randce macać po bicepsach że się niby przytulają ale przy okazji sobie zmacają. Ja tam nie wylatuje od razu z łapami chwytając za tyłek. Mam tzw. "lekki zarys mięśni" nad którym cały czas pracuje i jest to mega widoczne. Co do wieku, też