Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: XDDD 2/10 bo odpisałem gowno kogo sylwetka obchodzi jak masz ryj brzydki znajdzie sie jakas amantorka napakowanych klat ale to naprawde maly odsetek
A jak chodzi o bezpieczenstwo to te twoje miesnie to jedno wielkie XD bo juz dawno wynaleziono skuteczniejsze sposoby na obrone jak chociazby gaz pieprzowy czy paralizator nie wspominajac o tym ze polowa tych typow co cwiczy na silce zapomina o jakimkolwiek treningu na gibkosc czy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ale głupoty gadasz, pełno jest Oskarków suchoklatesów z Julkami.
A jak chcesz zmienić sylwetkę to wejdź na masę i pochodź na siłownię. Po roku będziesz wyglądać o wiele lepiej. I uwaga - nic to nie zmieni w tym kontekście.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wiesz jaka jest cecha tych "napakowanych" gości, która przyciąga ładne (ale często również puste) laski? Pewność siebie. Zapewne brakuje Ci pewności siebie i to widać, i to jest główny powód braku dziewczyny. Poza tym sam mówisz o sobie, że masz "chude rączki". Dziewczyna widzi jak facet nie jest zadowolony z tego jak wygląda (ma kompleksy). Takie coś po prostu odrzuca.
Sporty siłowe, siłownia, sztuki walki itp. wyrabiają przede wszystkim
  • Odpowiedz
I uwaga - nic to nie zmieni w tym kontekście.

@exystexys: może zmienić - podnieść jego pewność siebie a to z kolei sprawić że już nie będzie się tak kompromitować przy laskach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Ech, kiedy się nauczycie, dobra sylwetka dodaje z 1-2 punkty w skali ruchensteina, ale sama w sobie nie rozwiązuje żadnych problemów.
Swoją drogą według ankiet kobiety preferują bardziej szczurowatych niż do***anych, tj. takich z "sylwetką biegacza".
  • Odpowiedz
Co z tego że mam 185cm i nie brzydką twarz z bujną fryzurą jak postura biegacza długodystansowego

@mirko_anonim: nie martw sie - to da sie wyleczyc. Gorzej w 2 strone (choc znam goscia 174 bawiacego sie w kulturystyka i nie majacego problemu z wpadajacymi w oczy paniami). Zreszta znam tez takich suchoklatesow
  • Odpowiedz
@Errad: kobiety preferują takich którzy "coś tam ćwiczą" typu Piotr Lisek, Armand Duplantis itp. #pdk . Ale dużo chyba zależy od wieku. Czym kobiety starsze (i z reguły większe) tym bardziej wymagają większych chłopów. Oskarki chude wysokie będą miały powodzenie u nastolatek ale jak później nie dojebią sylwetki to za pare lat będzie gorzej.
  • Odpowiedz
polki to generalnie "zdrowe baby" a żeby czuły się bezpiecznie przy facecie to ten musi być "kawał chłopa"

@mirko_anonim: To chyba tylko takie laski z ustami jak śpiwory i makijażem jakby pracowały pod latarnią.

Normalna dziewczyna woli raczej szczupłego chłopaka, ew. z odrobiną mięśni (ale mam tu naprawdę na myśli odrobinę, nie wmawiajcie mi, że nie potrafię odróżnić kulturysty na sterydach od chłopaka, który chodzi raz w tygodniu na basen).
  • Odpowiedz
  • 1
@De_Fault

@Errad: kobiety preferują takich którzy "coś tam ćwiczą" typu Piotr Lisek, Armand Duplantis itp. #pdk

Są też na tyle bezczelne żeby na pierwszej/drugiej randce macać po bicepsach że się niby przytulają ale przy okazji sobie zmacają. Ja tam nie wylatuje od razu z łapami chwytając za tyłek. Mam tzw. "lekki zarys mięśni" nad którym cały czas pracuje i jest to mega widoczne. Co do wieku, też
  • Odpowiedz
@Errad: ja to bym powiedział raczej w odwrotnym ujęciu. Wszelkie skrajności typu wychudzenie, otyłość, skinnyfatowy bebzon itp UJMUJE atrakcyjności. Poprawa sylwetki raczej powinna być postrzegana jako wyeliminowanie tego co obniża atrakcyjność a nie coś co tą atrakcyjność podbija nie wiadomo jak. Zwykła zdrowa sylwetka która wskazuje że coś tam się ćwiczy, bez jakiś szaleństw. Oczywiście można i iść w to na maksa ale to też skłanianie się w stronę pewnej
  • Odpowiedz