Aktywne Wpisy

Basti91 +18
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +59
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

@Milo900: Wspólne konto to nie problem (też takie mam z żoną), ale jak tylko jedno z pary ma do niego dostęp to nie jest wspólne, to się wzajemnie wyklucza ¯\(ツ)/¯
@Milo900: Nie było takiego przypadku nigdy w historii poza twoim
Jak już decydujecie sie wspólnie zamieszkać to powinny być min. 3 konta:
1) Twoje -> kartę i dostęp masz tylko Ty
2) Jej -> kartę i dostęp ma tylko ona
3) wspólne -> 2 karty po jednej dla każdego. Jedno włąściciel a drugie dopisane jako współwaściciel.
1
Nie wierzę w to co czytam.
Choć jak są ludzie, którzy potrafią pół bańki przelać "amerykańskiemu żołnierzowi" na przylot do Polski. To już nie wiem.