Aktywne Wpisy

yourgrandma +33
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
xPekka +189
Ogłaszam, że polskie Temu przyspieszyło animacje tego kundla wąchającego swoją dupę, i aplikacja otwiera się ułamek sekundy szybciej. Krok bliżej do powrotu do normalności
#inpost #poczta #logistyka #allegro #paczkomaty
#inpost #poczta #logistyka #allegro #paczkomaty
źródło: 1000014081
Pobierz

Cześć Mirki i Mirabelki Sprawa jest delikatna. Moje małżeństwo w niedalekiej przyszłości raczej dobiegnie końca. Jak się domyślam pojawi się "problem" podziału majątku w sądzie. Zarabiam około 10x więcej niż żona i myśle, że byłoby to bardzo niesprawiedliwe jakby dostała połowę naszego majątku. Już pal licho połowę mieszkania i jeden samochód, ale zastanawiam się jak mogę ukryć część gotówki, żeby sąd się o tym nie dowiedział? Da się to w ogóle zrobić, skoro każda wypłata wpływa na konto? Dodam, że żona tak naprawdę nie ma pojęcia ile mamy oszczędności i gdzie je trzymamy. Dzięki za wszystkie rady.
#malzenstwo #rozwod #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
1- intercyza przed ślubem to must have, niezależnie jak kochasz.
2- przykład piłkarza PSG Hakimi, wszystko co mozliwe przepisal na swoją mame więc żona nie dostała nic a nic.
źródło: d14
PobierzTemat dla prawnika. Jak podejrzewasz że małżowina wyprzęgnie, to lepiej złożyć pozew samodzielnie zabezpieczając odpowiednio
Nikt sie o niczym nie dowie. Jak dojdzie do analizy rachunku powoesz ze wydawales na bieżace zycie, placiles gotówka i nie zbierales paragonów
@awful2: XD
Ciekawe jak to jest - kiedy prześwietla ci konto i historie rachunku.
ja bym kupil złote monety za gotówkę i zakopał. A później grał głupa, że przewaliłem to w kasynie.