Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +93
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +333
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

#pracbaza #praca #psychologia #depresja #nerwica
Czy to normalne, że w nowej pracy bardzo się stresuje?
Zmieniłem pracę z dnia na dzień, w sensie że nie było prawie żadnego wolnego po starej.
W nowej pracy mam dużo nowych obowiązków, w porównaniu do starej, gdzie już nie mogłem wysiedzieć i nic dobrego mnie nie czekało, to tutaj w nowej mam na prawdę perspektywy.
Ale z racji tego, że w nowej mam całkowicie odmienny schemat pracy niż dotychczas, czuję się już nie tak pewnie jak kiedyś, bo praktycznie wszystkiego muszę się uczyć.
I przez to jestem mocno zestresowany, jaram fajki (głównie żeby od tego przepływu informacji zrobić przerwę), jestem spięty i nie potrafię się jakoś wyluzować.
W weekend dopiero zeszły ze mnie nerwy przy 2 piwie.
Ciekawi mnie do kiedy taki stan jest normalny.
Pewnie wpływ na to ma, że mi w tej pracy zależy, a w innych miałem wywalone i nie czule się taki spięty.
A dopiero 1 tydzień minął.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim