Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +121
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +4
Cakey's Twisted Bakery za FREE na STEAM
OCENA
STEAM: bardzo pozytywne (135 ocen)
DATA WYDANIA:
AKTUALNE❗ do 7.07 godzina 14:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #steam #darmowegrysteam #steamrozdajo #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli tak, to co cię to dziwi, skoro OP woła do PLUSUJACYCH tamten JEDEN wpis dawno temu
Odplusuj wpis i problem się rozwiąże ¯\(ツ)/¯
https://wykop.pl/wpis/74428527/nowa-lista-do-wolania-na-moje-wpisy-o-darmowych-gr
Prościej się nie da. Nawet tuman zrozumie.