Wpis z mikrobloga

@Aleksander_Newski: Raczej nie na wypoku: można wyzywać ludzi od s--------n, bolszewickich parchów i nawet tego nie usuną (chyba, że chce się truć dupę na kontakt) Dlatego nazwanie debilem bliżej niezidentyfikowanej osoby - wandala (swoją drogą wybitnie mało rozgarniętego), jest naprawdę pikusiem, a w kontekście tego o czym piszesz - również softcore :P
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: (#) Durne lewactwo, zasrani socjaliści, debile głosujący na bandę czworga, lewicowi neandertale (za Newskim, z dzisiaj), [lewaccy] podludzie (Newski, kiedyś) – okej, nie ruszamy. Nazwij wandala zaśmiecające miasto debilem – wymoderowane.
  • Odpowiedz
@fantomasas: Nieudany, bo jeśli chcesz się bronić stylem "ale przecież on był jeszcze gorszy!!!" to nawet wykop nie będzie miejscem dla ciebie. To nie moje komentarze są ciągle kasowane za wyzywanie ludzi od k---w, idiotów, debili, bolszewików, s--------n itd. Więc nawet nie próbuj nas porównywać.
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: (#) No właśnie, to ciekawe. Na lewackich podludzi się przymyka oko, bo to taki internetowy mem z tymi podludźmi, a za atencyjną k---ę (niby nie mem?) w stosunku do użytkownika, który w trakcie dyskusji usuwa swoje niedawne wpisy dla zatuszowania głupot, jakie wypisywał, a potem twierdzi, że nic takiego nie miało miejsca – ban. Owszem, to drugie ma większy ciężar gatunkowy przez wzgląd na bezpośredniego adresata, ale to
  • Odpowiedz
@fantomasas: To śmieszne, że nadal kłamiesz. Ale nie spodziewam się niczego innego :)

Brzydziłbym się.

@fantomasas: Dla mnie to też niezbyt komfortowe być przyrównywanym do totalitarystów, którzy chcieliby cały świat uwięzić i przemienić w wielki kołchoz. Nie po to upadł PRL.
  • Odpowiedz
@fantomasas: Ja podludźmi nazywałem pewną grupę o określonych poglądach, a ty obrażałeś konkretnych ludzi. A bana dostałeś za 10 krotne przepisanie tego samego, żenującego (typowego dla lewicy) tekstu, który według moderacji był obraźliwy. Kiedy to nie uspokoiło twoich frustracji zacząłeś łazić za mną w komentarzach pod znaleziskami i tam też nim spamować, za co słusznie poleciałeś. Potem z kilku mulitkont pisałeś dokładnie to samo (jedno po drugim leciało). Gdzieś mam
  • Odpowiedz