Wpis z mikrobloga

Trzeba nie mieć godności żeby będąc facetem chodzić do klubów muzycznych w 2025r.
Stoisz jak pajac w kolejce po to żeby:
-widzieć jak kobiety i bogole wchodzą bez kolejki,
-liczyć na humor bramkarza przy wejściu,
-w środku, o ile nie jesteś super bogaty, być traktowanym jak g---o przez barmanki, obsługe, ochrone no i przede wszystkim kobiety,
-laski przychodzą tam głównie dla atencji i podbijania sobie ego, mając beke z facetów,
-c-----a muzyka,
-drogie drinki,
-właścicielem klubu jest pewnie były gangus,
-możesz łatwo dostać w------l od naćpanego seby,
-od bramkarza w sumie też.

Nie zapraszam do dyskusji
#polska #przemyslenia #takaprawda #mgtow #logikarozowychpaskow
Chlodny_Pokerzysta - Trzeba nie mieć godności żeby będąc facetem chodzić do klubów mu...

źródło: godnosc_nie znaleziono

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chlodny_Pokerzysta: To nie portfel lecz mental nie pozwala tam wchodzić bo z takim podejściem do sprawy to ciężko się tam odnaleźć. Nie oceniam ciebie - mówię o ludziach którzy lubią tak spędzać wieczory bo wbrew pozorom nie jest to drogie a problemów też nie ma bo to nie lata dziewięćdziesiąte.
  • Odpowiedz
@Chlodny_Pokerzysta: Ano kultura klubowa upadła i raczej już nie wstanie. ¯\(ツ)/¯ DJami są klauni dbający bardziej o swoje media społecznościowe niż muzykę, sama muzyka mega ujowa i pretensjonalna (nawet elektronika) a publika raczej nie szuka muzyki tylko właśnie okazji do lansu albo znalezienia sobie kogoś do podupczenia później. Tak jest już dawno tylko teraz to jest jakieś apogeum bo media społecznościowe powodują to że nawet jak jest jakieś fajne miejsce
  • Odpowiedz
@Chlodny_Pokerzysta: możesz ten przykład również dobrze rozszerzyć o to, że granie w Lotto, to 99.9% (bez znaczenia ile jest dokładnie) szansy na brak wygranej (nie mówiąc o 6/6), a wchodząc w związek masz jakieś 90% szansy, że będzie wcześniej lub później nieudany.

Ludzie (faceci) chodzą tam, żeby się napić i poimprezować, a myśl o wyrwaniu du8y jest jak wysłanie kuponu Lotto - dodatek w formie marzeń.
No chyba, że ktoś
  • Odpowiedz
@Chlodny_Pokerzysta: Byłem ostatnio fajnie było, ludzie dobrze się bawili. Nikt nie wchodził bez kolejki, bramkarz pozytywny był, nie jestem bogaty byłem traktowany normalnie, laski przychodzą bo chcą się r----c, muzyka normalna klubowa, drogie drinki to fakt, ale ja przed wale z żabki jak menel, nie dostałem w-------u od bramkarza w sumie też.
Pozdro z rodzinkom
  • Odpowiedz
@Chlodny_Pokerzysta: Jak jesteś z Lublina jak sugeruje zdjęcie to niestety to miasto już tak ma. Rzut Beretem i te wszystkie kluby w budynku to ściek, a innych alternatyw to chyba nie ma w tym mieście. Ja wolałem wsiąść w pociąg do Warszawy tam się zawsze świetnie bawiłem i powrót o 6 pociągiem do domu ;p
  • Odpowiedz