Wpis z mikrobloga

@kamilek123: Zdrowia! Rzeczywiście dziwne że nie dostałeś ani morfiny ani fentanylu. Choć wtedy musiałbyś dłużej na pooperacyjnej leżeć, może dlatego.

Na ranę polecam produkty marki Verco, najpierw Sutrisept później, jak już usuną szwy, to żel Sutricon a po wygojeniu plastry silikonowe. Ja miałem cały brzuch rozcięty i pięknie mi się blizna po tym wygoiła.
  • Odpowiedz
@kamilek123: Totalnie się nie znamy, a jednak po przeczytaniu tej i poprzedniej wiadomości poczułem mega ulgę i mega mnie cieszy, że wszystko się tobie układa. Szybkiego powrotu do zdrowia i mega samopoczucia =D
  • Odpowiedz
@kamilek123: dziury w brzuchu to chyba po drenach

@Thorus88: gdyby mieszkal w Brazylli albo innym Meksyku, to by się gupio nie dopytywal skąd dziury w brzuchu.
no ale tutaj to rzeczywiście dziwna sprawa.
kamil, weź no se nerki policz, albo inne organa pomacaj, czy je masz.

• Odpowiedz
@kamilek123 zdrówka Miras! Teraz przed Tobą regeneracja, zdziwisz się ile kalorii można wchłonąć i być dalej głodnym xD Pyralginka spoko jest, zwłaszcza w kroplówce, jeśli nie boli na tyle, żeby ćpać coś mocniejszego, to nie warto się faszerować
@Vadzior pyralgina jest całkiem dobrym lekiem przeciwbólowym, zwłaszcza w kroplówce, po co od razu strzelać z armaty jakimiś tramadolami i morfinami, jeśli stary dobry metamizol działa @PiersiowkaPelnaZiol o panie, ale byś
  • Odpowiedz