Aktywne Wpisy
mateo2111 +465
Strasznie mnie denerwuje to jak polacy reaguja na takie afery, we francji by juz pol kraju r-------i protestami, a w polsce zaraz afera bedzie zamieciona pod dywan.
#kpo
#kpo
misiopysio +18
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, czemu czepiamy dotacji na jacht? Poczyniłem zgrubne, poranne wyliczenia w innym komentarzu i wychodzi mi, że to świetny pomysł dla budżetu.
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy

@kamilek123: Ok oski
Na ranę polecam produkty marki Verco, najpierw Sutrisept później, jak już usuną szwy, to żel Sutricon a po wygojeniu plastry silikonowe. Ja miałem cały brzuch rozcięty i pięknie mi się blizna po tym wygoiła.
@Thorus88: gdyby mieszkal w Brazylli albo innym Meksyku, to by się gupio nie dopytywal skąd dziury w brzuchu.
no ale tutaj to rzeczywiście dziwna sprawa.
kamil, weź no se nerki policz, albo inne organa pomacaj, czy je masz.
@Vadzior pyralgina jest całkiem dobrym lekiem przeciwbólowym, zwłaszcza w kroplówce, po co od razu strzelać z armaty jakimiś tramadolami i morfinami, jeśli stary dobry metamizol działa @PiersiowkaPelnaZiol o panie, ale byś
@Dorciqch Czy Ty jesteś panią doktór?
@kamilek123: Trzymaj sie miras. Olej tego Guza.
@Vadzior o kurła to mi bardziej kolano rozorali przy artroskopowej operacji xD
źródło: flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8
Pobierz