mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
8
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Pralko-suszarka
@mirko_anonim: kiedyś te bajty się nawet fajnie czytało, ale teraz widać jak to na kolanie jest pisane bez starania xD
107
AnonimoweLwiatko
@mirko_anonim: Siłownia, sport, jazda na desce, rozwój intelektualny, n-----------e fot = zwykły facet ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Napisz jeszcze, że masz mieszkanie na własność, samochód powyżej 50k, ze 100k oszczędności, 15k na rękę bo to trochę biednie wygląda
32
jerzu70
Prawda jest taka, że z kobietami an tinderze jest wszystko w porządku. Jeżeli nie potraficie znaleźć kobiety w miesiąc czy dwa siedząc na tej apce to problem jest tylko i wyłącznie w was.

@mirko_anonim: Zgadzam się z tym w 99%.
7
Maxior99
Maxior99
@WolvvloW: tinder to wyglad i tylko wygląd
4
WolvvloW
@mirko_anonim ty no i wszyscy powyżej
Ja też ćwiczę, jeżdżę motocyklem, działam z psami i młodzieżą, mam działalność, książki nie tylko czytam, ale i piszę, mam wyższe wykształcenie techniczne, w sumie spore zdolności komunikacyjne i dużą dynaminę, ale za to serio średni wzrost albo i poniżej i mordę, która na Tinder się nie nadaje

W załączniku zdjęcie z łazienki.

Wiesz, ile miałem randek? Chyba 0.
W rzeczywistości już mi łatwiej, ale
3
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: chodzę na siłownię, biegam i co? Nic bo jestem slaby z ryja
Kiedyś to nie był problem bo była mniej więcej równowaga między liczba facetow I kobiet, a teraz jak tam w 90% faceci siedzą to jest licytacja na liczbę fikolkow...
Przestańcie opowiadać bzdury,że bez facjaty można tam bez problemu znaleźć dziewczynę nie-wieloryba
3
mistejk
@WolvvloW: i dziwisz się że przy takim zdjęciu w niemodnych ciuchach i u------m lustrze nie masz zainteresowania?
3
j.....i
j.....i
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
Eugeniusz_Zua
@kaminarii: wiem, ale samo jaranie sie tym, ze sie ma dużo par jest bezsensowne bo z samych par nie wynika nic. Dlatego to, ze ktos ma duzo par nie wynika, ze to od razu jakis Oski co to wymienia Julki codziennie na inna. Sporo par mozesz nałapać nawet na koncie przecietniaka+, ale wtedy to bedzie tak jak pisałem wyżej
2
Smutny_Marek
@jozef-dzierzynski: iść dwa razy w tygodniu nie ma sensu. Jak chcesz widzieć efekty to cztery razy są optymalne.
1
PrzewozyLudziMentalnieMartwych
@WolvvloW

Masz brwi zrobione henną?
1
WolvvloW
@PrzewozyLudziMentalnieMartwych: permanentny
swoich nie mam
1
arinkao
@WolvvloW: Normalną masz mordę i ok budowe ciała tylko dziwna koszulę i ta zasłonka. Co to za dziwne zdjęcie, zrób serio jakieś zwykłe, w dobrym otoczeniu, w ogrodzie, parku, nie wiem, nie obrzydliwym. Samojebki w brudnym lustrze wszyscy widzą w 2 sekundy.
1
arinkao
@AnonimoweLwiatko: Koszula jest dziadkowa.
1
Eugeniusz_Zua
Mając 100 par jesteś przynajmniej 7+/10, nie średniakiem. Ok oski.

@kaminarii: przeciez pary nic nie znaczą. Możesz mieć i 999 par z czego w praktyce 90% idzie od razu do smietnika bo ewidentne fejki, reklamy IG / OF, kobiety mieszkające 200km od ciebie lub ważące wiecej od ciebie. Z tych reszty 10% odpisze ci kilka z czego moze z 1-2 pogadasz dłużej niż 5 wiadomości
1
kaminarii
@Eugeniusz_Zua: To chyba kilkanaście lat temu. Jak teraz w miesiąc faceci mają max 1-3 pary, które go olewają i tak xD

Nie mówię o tinder platinium, gdzie AI/boty piszą do ludzi.
1
WolvvloW
@mirko_anonim podaj wzrost, stan konta i pokaż mordę
0
P.....a
@mirko_anonim: ok, 0ski
0
czescmampytanie
Jestem zwykłym facetem średniego wzrostu, przeciętny z twarzy, typowe normickie zainteresowania typu piłka nożna, siłownia. Gram w kosza, czytam, jeżdze na deskorolce. Według wykopu powinienem być skazany na samotność.

@mirko_anonim: ok dynamiczny oski
0