Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka, że z kobietami an tinderze jest wszystko w porządku. Jeżeli nie potraficie znaleźć kobiety w miesiąc czy dwa siedząc na tej apce to problem jest tylko i wyłącznie w was.

@mirko_anonim: Zgadzam się z tym w 99%.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Siłownia, sport, jazda na desce, rozwój intelektualny, n-----------e fot = zwykły facet ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Napisz jeszcze, że masz mieszkanie na własność, samochód powyżej 50k, ze 100k oszczędności, 15k na rękę bo to trochę biednie wygląda
  • Odpowiedz
Jestem zwykłym facetem średniego wzrostu, przeciętny z twarzy, typowe normickie zainteresowania typu piłka nożna, siłownia. Gram w kosza, czytam, jeżdze na deskorolce. Według wykopu powinienem być skazany na samotność.

@mirko_anonim: ok dynamiczny oski
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A teraz spróbuj wyrwać laskę ze swojej ligi bądź wyższej. Nie: zmaczować, spotkać się, ale: wejść choćby w krótkotrwały (ale z miesiąc minimum) związek.
  • Odpowiedz
Siłownia, sport, jazda na desce, rozwój intelektualny, n-----------e fot = zwykły facet

@AnonimoweLwiatko: sugerujesz że chodzenie na siłownie czy uprawianie sportu jest nienormalne? nie kolego, to ty jesteś leniwym grubasem, ty jesteś nienormalny
  • Odpowiedz
Prawda jest taka, że z kobietami an tinderze jest wszystko w porządku. Jeżeli nie potraficie znaleźć kobiety w miesiąc czy dwa siedząc na tej apce to problem jest tylko i wyłącznie w was. Idźcie na terapie, siłownie, zacznijcie sie rozwijać. Musicie mieć jakieś braki jeżeli macie problemy z zainteresowaniem kogoś swoją osobą

@mirko_anonim: tyle to wiemy, nie każdy się rodzi z odpowiednim ryjem do tej zabawy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ty no i wszyscy powyżej
Ja też ćwiczę, jeżdżę motocyklem, działam z psami i młodzieżą, mam działalność, książki nie tylko czytam, ale i piszę, mam wyższe wykształcenie techniczne, w sumie spore zdolności komunikacyjne i dużą dynaminę, ale za to serio średni wzrost albo i poniżej i mordę, która na Tinder się nie nadaje

W załączniku zdjęcie z łazienki.

Wiesz, ile miałem randek? Chyba 0.
W rzeczywistości już mi łatwiej, ale
WolvvloW - @mirko_anonim ty no i wszyscy powyżej 
Ja też ćwiczę, jeżdżę motocyklem, d...

źródło: temp_file4125980434683676490

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chodzę na siłownię, biegam i co? Nic bo jestem slaby z ryja
Kiedyś to nie był problem bo była mniej więcej równowaga między liczba facetow I kobiet, a teraz jak tam w 90% faceci siedzą to jest licytacja na liczbę fikolkow...
Przestańcie opowiadać bzdury,że bez facjaty można tam bez problemu znaleźć dziewczynę nie-wieloryba
  • Odpowiedz