Aktywne Wpisy
greenbong +196
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +14
✨️ Dlaczego warto mieszkać poza miastem? Ⓘ
Wszyscy o tym że #demografia słaba bo ludzi nie stać na mieszkania albo za małe ale czemu nikt nie bierze pod uwagę domu, co właściwie jest najlepszą opcją dla dzieci? Wgl pomijając dzieci to czemu ludzi ciągnie do mieszkania w centrum w 2025? Bo wszystkie żale nt. #mieszkanie to właśnie, że ich nie stać na MIESZKANIE w CENTRUM. Poważnie pytam, mieszkając np.
Wszyscy o tym że #demografia słaba bo ludzi nie stać na mieszkania albo za małe ale czemu nikt nie bierze pod uwagę domu, co właściwie jest najlepszą opcją dla dzieci? Wgl pomijając dzieci to czemu ludzi ciągnie do mieszkania w centrum w 2025? Bo wszystkie żale nt. #mieszkanie to właśnie, że ich nie stać na MIESZKANIE w CENTRUM. Poważnie pytam, mieszkając np.

źródło: 215735-76a1-1200x0-sc1x77778_typowy-dom-dla-polskiej-rodziny11-budujemydompl
Pobierz
#logikarozowychpaskow #rozkminy #chorwacja
;_;
źródło: 1432551001_by_NyGGa_500
PobierzKiedyś kminiłem, żeby kupić na Cyprze chatę, a wynajmować w Polsce, zaś na wyspie wynajmować turystom. Po ogarnięciu rynku, zauważyłem, że airbnb/booking jest spoko dopóki jesteś na miejscu i nie musisz tego ogarniać zdalnie z Polski. Mam znajomą co ma chatę we Włoszech