Aktywne Wpisy

N-Avoie +230
Jak zwykle wchodzę z rana przy kawie w gorące, żeby się porządnie wkvrwić z rana, pierwszy post to ten wyżej, 3 posty niżej ten drugi. No jaki kontrast, mimo, iż plusów ma całe szczęście więcej ten pierwszy (co jest ostatnim sygnałem, że są tu jeszcze LUDZIE i że warto się z rana wkvrwić, bo jest Ci ludzie są w stanie coś sensownego czasem napisać).
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale

źródło: 1000007509
Pobierz

Zakimar +4
No to dawajcie. Rozwiejmy wątpliwości!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000011731
Pobierz
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Błąd. Powiedz jej, że jest w czymś lepszy i sama będzie go chciała.
@kopilop: Jeżeli jest gotująca, to powinna docenić Twój rozsądek. Maszyna sama nie gotuje.
Lidomix jest tak samo dobry, masz rację, ale ty nie kupujesz jej sprzętu kuchennego, tylko bilet wstępu do wyimaginowanego świata elity gotowania, a tego jej lidlomix nie da.
Osobiście uważam, że powinieneś wymyślić inny prezent, bo pchasz się na minę. Wydasz kupę pieniędzy na coś co jest wam do niczego niepotrzebne, a po pierwszej ekscytacji, kiedy już odstawi swoją zabawkę w kąt, ty zadasz
@Vade: Oczywiście i cieszę się, że są. Sam korzystam, ale wywalać tyle kasy na termomiks, a odpuścić sobie bardzo podobny o wiele tańszy to jest snobizm albo głupota. I tak kiedyś będzie z tego podobny złom.